0

Family power in de modewereld

F
News

13

Niet enkel in de sport- of acteerwereld spot je bloedverwanten die elk een succesvolle carrière hebben. Ook in de modewereld luidt het 'family does it better'.

De mooiste periodes van het jaar, de Fashion Weeks, zijn nog steeds niet voorbij. Toch hebben we al heel wat zusjes of broers naast, op, of zelfs achter de catwalk gespot! Talent zal blijkbaar toch in de genen zitten, hier is het bewijs.

Gigi & Bella Hadid

Family power in de modewereld
13
Foto © Dailymail
Family power in de modewereld
13
Foto © Thetastetracker

Gigi Hadid is sinds 2014 Supermodel Of The World en is niet weg te slaan van alle catwalks en uit alle magazines van over heel de wereld. Ze liep alle grote namen tijdens Fashion Week zoals Versace en Diane von Furstenberg.

Niet enkel Gigi lijkt populair te zijn. In 2015 tekende haar kleine zus Bella Hadid een contract bij IMG models en hoopt haar zus op te volgen. Ze straalden al samen op de cover van V magazine en konden al vele spreads samen bemachtigen.

Kendall Jenner & Kim Kardashian

Family power in de modewereld
13
Foto © Popsugar
Family power in de modewereld
13
Foto © NY Daily News

Kendall is het nieuwe it-model van de voorbije Fashion Weeks. Niet weg te slaan op de catwalk en designers betalen een fortuin om haar gezicht bij hun collectie te hebben.

De Kardashians zijn vrijwel de bekendste familie van deze planeet. Kim Kardashian is mode-ontwerpster, beauty queen en 1 van de eerste om te spotten tijdens Fashion Week om haar kleine zusje Kendall op de catwalk te bewonderen.

Poppy & Cara Delevingne

Family power in de modewereld
13
Foto © The Sun

Iedereen wordt gek bij het zien van Cara Delevingne op grote billboards en zelfs tv campagnes. Toch moet zusje Poppy Delevingne niet onderdoen voor Cara. Poppy deed ook al campagnes voor grote ontwerpers als BurberryTopshop, Chopard en Lous Vuitton. Al zal ze stiekem toch nooit de wenkbrauwen hebben van zusje lief Cara.

Family power in de modewereld
13
Foto © Ytimg

Kate & Lottie Moss

Family power in de modewereld
13
Foto © Mademoiselleroseinbudapest
Family power in de modewereld
13
Foto © Cloudpix

Ook al verschillen ze maar liefst 24 jaar, blijvend en legendarisch topmodel Kate Moss geeft stilaan de fakkel door aan haar zusje Lottie Moss. Zij is nog steeds student en tekende een contract bij Storm Model Management. Sindsdien deed ze al campagnes voor Red Valentino en andere grote namen.

May & Ruth Bell

Family power in de modewereld
13
Foto © Telegraph

Ruth Bell zag je de laatste Fashion Weeks regelmatig verschijnen op de runway. Alsof 1 prachtig model nog niet genoeg was, kreeg de modewereld er 2. Haar identieke tweelingzus May Bell doet het ook goed in de Fashion Industry en zijn daarmee de nieuwe Britse modellenlichting van 2016.

Ze deden samen al campagnes voor Topshop en Urban Outfitter maar door haar hypermoderne buzzcut kreeg Ruth al campagnes van Yves Saint Laurent te pakken. De twee zusjes zijn zo hot dit seizoen, dat ze de gezichten worden van de SS2016-collectie van Burberry.

Rosie & Toby Huntington-Whiteley

Family power in de modewereld
13
Foto © Pursuitist
Family power in de modewereld
13
Foto © Thefrontrowview
Family power in de modewereld
13
Foto © Thefashionisto

Last but not least, a brother sister thing. Na Rosie is het de beurt aan haar kleine broertje Toby om de modellenwereld te veroveren. Hij is 24 en tekende net zijn modellencontract en is nu ook een Bona Fide Model. De personal trainer deed zijn eerste campagne voor het merk Jacamo en schept al meteen hoge verwachtingen. Goed bezig!

09.03.2016
Geschreven door Stef PoortmansWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten