0

Fall Beauty Trend #1

B
Make-up

8

Deze herfst is het all about donkere make-up: dark lips in bordeaux tinten verovert de catwalk en ons hart.

Wanneer ik nog stage liep bij Belmodo werd ik al snel gedoopt tot de "beautyman". 1 keertje had ik laten vallen dat ik wel graag bezig ben met voedende crèmes, facemasks of bijvoorbeeld de make-up looks van mijn vriendinnen. Et voilà nu heb ik de smaak te pakken. 

Met de herfst voor de deur wordt het tijd om stilletjesaan te beginnen nadenken over welke trends er allemaal op jou liggen te wachten in de vrieskou. FW 2015 heeft weer enkele nieuwtjes in petto die mij al warm maken voor het kille induffelweer. Heb er al helemaal zin in! Vanaf nu ga ik jou once in a while enkele catwalk tips meegeven om jouw wintermaanden op te spicen.

Fall Beauty Trend
8
Foto © Pinterest
Fall Beauty Trend
8
Foto © Pinterest

De 1ste trend in rij is de donkere bordeaux lippenstift die elke winter opnieuw de kop op steekt. Niet echt shocking new, maar wel de moeite waard. Velen onder jullie hebben deze trend al standaard opgenomen in hun beauty ritueel, maar sommigen durven het nog niet aan. Shame on you

Het belangrijkste bij deze makeup look is dat je de andere componenten in je gelaat in toom houdt. Zachte ogen, je gezicht niet teveel aflijnen of blush gebruiken. Hoe lichter en natuurlijker je skintone, hoe straffer je vampy gevoel naar buiten komt. 

Fall Beauty Trend
8
Foto © Pinterest
Fall Beauty Trend
8
Foto © Pinterest
Fall Beauty Trend
8
Foto © Pinterest
Fall Beauty Trend
8
Foto © Pinterest
Fall Beauty Trend
8
Foto © Pinterest

Wat wel nieuw is aan de dark lipstick anno 2015 is dat hij donkerder is dan ooit tevoren ... bijna zwart zelfs. Meer power en nog meer attitude krijg je na het opbrengen van dit nieuwe kleurtje. Laten we het tot blackberry lipstick dopen. FW 2015 bevat dus niet enkel nog blackberry's in je yoghurt met granola, maar ook op je poezelige lipjes. 

02.09.2015
Geschreven door Jan Van EldereWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten