0

Fabulous celeb pets

F
News

9

Sommige celebs dragen accessoires en sommige celebs hebben altijd een fabulous huisdier aan hun zijde!

Wat hebben de huisdieren van celebs het toch goed! Een fabulous baas, ze mogen overal mee naartoe en slapen in de meest luxueuze bedjes. Eigenlijk zijn ze zelf ook een beetje celebrities.

Hieronder spot je de leukste celeb pets!

Choupette

Fabulous celeb pets
9
Foto © D9H
Karl Lagerfeld en Choupette
9
Foto © The Richest Images

Volgens haar baasje, modeontwerper Karl Lagerfeld, is Choupette de beroemdste en rijkste kat ter wereld. Choupette, ook wel bekend als Mrs. Lagerfeld, is in elk geval 's werelds meest verwende kat. En afgelopen jaar goed voor zeker 3 miljoen euro aan inkomsten.

Choupette stond al meerdere keren in de spotlights: ze was de hoofdrol in de Opel Corsa-kalender 2015 en had ze een eigen tentoonstelling in het Palazzo Italia in Berlijn. Er werd ook een boek over haar geschreven met foto's: Choupette: The Private Life of a High-Flying Fashion Cat.

Tinkerbell

Fabulous celeb pets
9
Foto © The sun
Fabulous celeb pets
9
Foto © Daily Mail

Tinkerbell was de chihuahua van celebrity Paris Hilton. Het hondje overleed vorig jaar op 14-jarige leeftijd aan ouderdom.

Toen Tinkerbell overleed, was Paris Hilton haar hart gebroken.

Tinkerbell werd bij het grote publiek bekend door haar optreden in de realityshows The Simple Life en Paris Hilton's My New BFF. Ook nam Paris haar vaak mee naar fotoshoots, talkshows en rode loper-evenementen.

Rest in peace Tinkerbell!

Norman

Fabulous celeb pets
9
Foto © Animal Fair
Fabulous celeb pets
9
Foto © Zimbio

Ook de Welshe corgi-terrier Norman is overleden. Hij overleed in november aan ouderdom, de hond was 15 jaar oud. Jennifer Aniston was zelden te zien zonder haar 'Norm' of 'Normy'. Ze had de hond al sinds hij een tiny puppy was en was ook haar vast gezelschap op film- en tv-sets.

Jennifer beschouwde haar hond als een deel van de familie. Na de dood van Norman kocht ze een nieuw luxe-appartement in New York onder de naam 'Norman Nest Trust'.

Doug the pug

Doug the pug is without a doubt the grappigste hond ooit! Op zijn Instagrampagina vind je dagelijks hilarische foto's van de hond in verschillende posities. Leslie Mosier is het baasje én de fotograaf van Doug. 

Doug just loves the camera!

Boo

Fabulous celeb pets
9
Foto © Poolhouse
Fabulous celeb pets
9
Foto © Ytimg

Maak kennis met de cutest dog ever! Met 2 miljoen fans op Facebook is Boo dé nieuwste wereldster. Boo heeft ook een aantal bekende aanbidders, zoals Khloe Kardashian en Ke$ha.

Zijn baasje wenst anoniem te blijven. Tegenwoordig is Boo druk bezig met het promoten van zijn boek 'Boo, the life of the world's cutest dog'.  Daarin verzamelde zijn baasje een heleboel exclusieve foto's van Boo terwijl hij zijn favoriete dingen doet: slapen, spelen met zijn vriendjes en de wereld ontdekken.

14.01.2016
Geschreven door Lauren De MaereWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten