0

FAB

F
Looks

17
23.05.2013
Geschreven door Elisa Lee

Onze 1ste online “fab” verkoop. Spannend, want het is de 1ste keer dat we zo’n grote internationale online exposure krijgen voor de Structures Collectie.

Belmodo-Elisa-Lee-1
17
Foto © Elisa Lee

Fab is de razend populaire webshop voor alledaags design die op een recordtempo uitgroeide tot de absolute wereldleider in online design. Elke dag bezoeken miljoenen mensen de website, waar je allerlei leuke spullen kunt bestellen: woonaccessoires, meubels, kunst, maar ook juwelen en tot voor kort dus ook de juwelen uit de Structures collectie van Elisa Lee.

Omdat al onze juwelen met zorg worden handgemaakt, was het deze week alle hens aan dek om te voldoen aan de korte leveringstermijnen van Fab.

Belmodo-Elisa-Lee-3
17
Foto © Elisa Lee
Belmodo-Elisa-Lee-4
17
Foto © Elisa Lee

Over de collectie:

Elisabeth Leenknegt kiest met haar laatste capsulecollectie voor een collectie met opvallend grote juwelen, voor de 1ste keer zonder glas. Haar juwelen kenmerken zich steeds als ‘eyecatchers’: groot en vol kleur, maar met de STRUCTURES bereikt ze een evenwichtige lichtheid door voor opengewerkte vormen te kiezen. Zeer rechtlijnige vormen door driehoeken, vierkanten en trapezia te combineren in juwelen die op verschillende manieren kunnen worden gedragen. De STRUCTURES werden ontworpen voor vrouwen die recht op hun doel af stappen, precies weten waar ze heen gaan.

STRUCTURES is de 2de Limited Editions Collectie van Elisabeth Leenknegt. Een capsulecollectie die bestaat uit een heel kleine oplage juwelen, die buiten de gewone vormgeving of technieken valt van de gekende Elisa Lee collecties met glas. De juwelen zijn uitgevoerd in sterling zilver, geoxideerd zwart zilver of een combinatie van de 2.

Belmodo-Elisa-Lee-18
17
Foto © Elisa Lee
Belmodo-Elisa-Lee-17
17
Foto © Elisa Lee

Voor al wie de sale op fab miste, geen nood: ze is nog altijd online te koop op Elisa-lee.be en natuurlijk ook in allebei onze shops.

Belmodo-Elisa-Lee-11
17
Foto © Elisa Lee
Belmodo-Elisa-Lee-16
17
Foto © Elisa Lee
Belmodo-Elisa-Lee-5
17
Foto © Elisa Lee

Goudsmid Esther en stagiair Lindsey in het atelier aan het werk. Er wordt druk gesoldeerd, afgemeten en gepolijst.

Belmodo-Elisa-Lee-6
17
Foto © Elisa Lee
Belmodo-Elisa-Lee-8
17
Foto © Elisa Lee
Belmodo-Elisa-Lee-7
17
Foto © Elisa Lee
Belmodo-Elisa-Lee-9
17
Foto © Elisa Lee
Belmodo-Elisa-Lee-10
17
Foto © Elisa Lee

Kwaliteitscontrole door Heleen en Lindsey.

Belmodo-Elisa-Lee-15
17
Foto © Elisa Lee

Steffi en Heleen maken alles klaar voor verzending naar het hoofdkwartier in Duitsland.

Belmodo-Elisa-Lee-13
17
Foto © Elisa Lee

Medewerkster aan het woord:

Belmodo-Elisa-Lee-12
17
Foto © Elisa Lee

"Tijdens mijn studies Interieurvormgeving liep ik stage in het atelier van Elisa Lee. Dat beviel me zo hard dat ik nadien ook solliciteerde, en met succes. Sinds een paar maanden draai ik achter de schermen mee en werk ik o.a. samen met Elisabeth de nieuwe collecties uit. Dat mijn 1ste ontwerpen mijn naam mochten dragen, daar ben ik ontzettend fier op. De Steffi oorringen liggen al op mijn nachtkastje, nu nog sparen voor de Steffi halsketting en ring!" - Steffi Marreel, Creative collaborator of Elisa Lee.

Zou je zelf graag stage lopen bij Elisa Lee? Ga dan naar onze website en lees daar naar welke gemotiveerde studenten we op zoek zijn en schrijf een motivatie naar Elisabeth@elisa-lee.be.
Wedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten