0

Exclusieve T-shirts voor 60 jaar popmuziek

F
News

3

StuBru-presentator Stijn Van de Voorde en grafisch vormgeefster Eva Goethals verwerkten exclusief voor UNIQLO 4 zomersongs tot 4 limited edition T-shirts.

Studio Brussel viert in 2016 het 60-jarig bestaan van de popmuziek. De globalisering van dat muziekgenre ging hand in hand met het ontstaan van de popartkunst en ook daaraan wordt aandacht besteed. In januari werd er al een expo, Pop = Art, georganiseerd in Museum M te Leuven. Daarvoor vertaalden Stijn Van de Voorde en Eva Goethals 60 songquotes uit 60 jaar popmuziek in 60 unieke kunstwerken.

Exclusieve T-shirts voor 60 jaar popmuziek
3
Foto © UNIQLO

Voor dezelfde gelegenheid ontwierpen UNIQLO Ambassadeur Stijn Van de Voorde en Eva Goethals nu ook samen 4 zomerse T-shirts, exclusief voor UNIQLO en gebaseerd op 4 ultieme zomersongs: Cold As Ice van Foreigner (1977), Summer Nights van Grease (1978), Here Comes The Sun van The Beatles (1969) en King Of Pain van The Police (1982).

Exclusieve T-shirts voor 60 jaar popmuziek
3
Foto © UNIQLO

De T-shirts zijn niet te koop in de UNIQLO winkels, maar je kan ze wel winnen! Zaterdag 21 mei 2016 stelt Stijn Van de Voorde ze voor in de UNIQLO winkel op de Meir en vanaf dan kan je op de website deelnemen aan de wedstrijd. Er worden in totaal maar liefst 150 T-shirts weggegeven.

Wie weet loop jij binnenkort wel rond in één van deze exclusieve T-shirts!   

19.05.2016
Geschreven door Babs GabrielWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten