0

Exclusief: Alexa Chung voor AG

F
News

3

Onze favoriete it-girl Alexa Chung is dit najaar het gezicht voor het jeansmerk AG. Dat maakte het merk bekend via een exclusieve video.

We kennen de Britse schone als model, televisiepresentatrice en als redactrice bij het modemagazine Vogue. Het is niet de eerste keer dat ze gezicht is van een jeansmerk. Eerder werkte ze al samen met Pepe Jeans en DKNY jeans

AG startte in 2000 als een premium denim brand dat later uitgroeide naar een volledig lifestyle merk. AG is een van de weinige jeansmerken die volledige sociale verantwoordelijkheid neemt en onderneemt met het milieu in gedachten. 

Alexa Chung is de perfecte match voor het jeansmerk. AG staat voor chic, gesofisticeerd en classic. Dat herkennen we volledig in de Britse Alexa, die altijd stijlvol gekleed gaat.

Belmodo-alexa-chung-ag-jeans-2
3
Foto © Belmodo

In het filmpje zien we Alexa hoe we haar het liefst zien: vol humor. Alexa wandelt door het wondermooie New York in een volledige jeansoutfit. We kunnen niet wachten tot het jeansjasje met wollen kraag in de winkels ligt!

Belmodo-alexa-chung-ag-jeans-3
3
Foto © Belmodo

Het hele filmpje is zo herkenbaar! Alexa heeft het druk druk druk, maar eigenlijk ook helemaal niet. De vele encounters met de busboy van het hotel zijn hilarisch.

Alexa voor AG: coming soon, maar nu al fantastisch.

20.07.2016
Geschreven door Laura De SmetWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten