0

Eva Mouton summer special

B
Nails

5
12.05.2015
Geschreven door Elfi De Bruyn

Vandaag ga ik langs bij Eva Mouton.

Eva is tekenaar (zo noemt ze zichzelf) en maakt mooie cartoons met een positieve noot én boodschap voor De Standaard. Gaat er nog geen belletje rinkelen? Misschien nu wel, en ze was ook ooit Belmodo guest editor.

Eva Mouton summer special
5
Foto © Elfi De Bruyn

Wat ooit begon als 'Héy, willen we eens bubbels gaan drinken op café.', groeide uit tot een fijne - wat zeg ik?- superleuke samenwerking. Altijd fun met Eva!

Eva Mouton summer special
5
Foto © Elfi De Bruyn

Ondertussen, zoveel maanden later werd de cava al ingeruild voor een theekransje en kriebelt het alweer om aan iets nieuws te beginnen.  Ik hou van de lente. Vrolijke pastelkleurtjes, wilde bloemen en bloesems, de eerste zonnestralen ... Dan draai ik mijn hoofd naar de zon en geniet ik van de warmte op mijn gezicht. Uitkijken naar de zomer! Tropische kleurtjes en fruit, felgelakte teennagels (mijn favoriet? Flip Flop Fantasy van China Glaze).

Eva Mouton summer special
5
Foto © Elfi De Bruyn

Kortom: fiesta! En ook al moeten we nog even (vol ongeduld) wachten, er is niets dat ons tegenhoudt om de strandbal al te doen rollen.

Eva Mouton summer special
5
Foto © Elfi De Bruyn

Nog meer beestig nieuws want vanaf woensdag 13 mei kan je niet alleen jouw nagels, maar ook je zomerkiekjes versieren met Eva's vrolijke figuurtjesAi caramba!  Veel plezier met de Hey Hey App
Wedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten