0

Etam viert 100 jaar lingerie

F
News

3
04.10.2016
Geschreven door Amélie De Rycke

Op 27 september 2016 konden jullie dankzij Belmodo de grote 100 jaar Etam-lingerieshow van op de eerste rij volgen. Had jij die avond net al plannen? Geen nood, wij zetten het beste van de show nog even op een rijtje.

Dankzij Belmodo zaten jullie vorige week dinsdag op de eerste rij tijdens de Etam 100 Live Show 2016. Zij die het spektakel om de en of andere reden moesten missen, kunnen hier het verslag nog even nalezen.

De show werd opgedeeld in 5 scènes met verschillende thema's:

I Am Sexy

Het eerste deel van de show stond in teken van de sensuele, uitdagende vrouw. Etam viel dan ook meteen met de deur in huis en stuurde haar modellen gehuld in latex en doorschijnende kant de runway op. 

I Am Chic

In het tweede gedeelte van de show ging het er iets zachter aantoe. Romantische setjes met pluimen, parels en zachte kleuren waren een ode aan de "French chic" die Etam al zo'n 100 jaar in haar lingerie brengt.

Etam 100 jaar lingerie live show recapitulatie
3
Foto © Etam

I Am Divine

Een overdaad aan stenen, parels en lamé brachten heel even de hemel op aarde tijdens de derde scène. Inspiratiebron waren Studio 54 en de gouden seventies.

I Am Joyful

Van sailor inspired items tot petticoats, de modellen paradeerden in weinig verhullende setjes die de Franse levensstijl perfect vatten. 

Etam bestaat 100 jaar en vierde dat met een spetterende live show
3
Foto © Etam

Swimwear

Ook het Etam-swimwear werd in de spotlights gezet. De badpakken en bikini's kon je het best omschrijven als gesofistikeerd met een moderne twist.

De highlights van de show kan je in de video hieronder bekijken. Sit back and relax!
Wedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten