0

Espadrilles, yes please!

F
Wishlist

7

De zon schijnt en de temperaturen stijgen. Je zomerkleedjes hangen vooraan in je kast en nu is ook je schoenenkast aan de beurt. Tijd om die botten op zolder te zetten en espadrilles te dragen!

Espadrilles zijn de meest veelzijdige zomerschoenen die er bestaan. Ze gaan nooit out of style en zijn goed voor casual dagen én geklede gelegenheden. Ze bestaan dan ook in elke vorm, maat en kleur.

Habla Español?

De site van Castaner is volledig in het Spaans, maar houdt dat ons tegen om te shoppen? Ik dacht het niet. Op deze webshop vind je elegante espadrilles die menig hart van shoe addicts sneller doen slaan. Ze zijn tijdloos, kwaliteitsvol en perfect om te kuieren onder Spaanse zon.

Espadrilles, yes please!
7
Foto © Castaner

Cool like Kenzo

 Ladies die houden van modieuze en leuke prints slaan ongetwijfeld hun slag bij Kenzo. Basic staat niet in Kenzo's woordenboek en dit label is ideaal om je outfit te pimpen.

Espadrilles, yes please!
7
Foto © Kenzo

Op stap met Chanel

Als het Chanel logo tevoorschijn komt, maakt ons  hart een sprongetje. Dat geldt ook voor deze Chanel espadrilles. Wat doet dat logo toch met ons?! Deze espadrilles zijn hét voorbeel van tijdloze elegantie.

Espadrilles, yes please!
7
Foto © thefashionsupernova

Classy comfortable

Toms ken je misschien als 'die bootschoentjes'. Maar je draagt ze ook op het land. Toms is gekend voor het ongeëvenaard comfort van zijn schoenen. Je vindt er erg klassieke modellen maar ook trendy Toms zoals het mesh exemplaar.

Espadrilles, yes please!
7
Foto © Toms

Meisjes die graag een beetje groter zijn dragen de plateau trend hoog in het vaandel. De trend is niet meer weg te slaan uit het straatbeeld. Ook espadrilles sprongen op deze trend en we love it!

Plateau everything? Yes, please!

Espadrilles, yes please!
7
Foto © & Other Stories

Lace lace baby!

Espadrilles met lace up linten geven je look een romantische feel. Ze maken je outfit helemaal af en ze kunnen je look volledig upgraden. Altijd top om in je schoenkast te hebben!

Espadrilles, yes please!
7
Foto © Asos

Espadrilles passen altijd bij jurken, rokken, shorts en zelfs jeans. Je kan er zelden fout mee gaan.

19.06.2016
Geschreven door Florence Van de VeldeWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten