0

Erin Wasson starts designing jewelry

F
News

4

Victoria's Secret model Erin Wasson start een eigen juwelenlijn.

Erin Wasson
4
Foto © Tyler Joe

Erin Wasson, het model die je sowieso kent van fashion shows als Balenciaga, Gucci, Chanel en zelfs Victoria's Secret, heeft sinds kort haar eigen jewelry line.

De 25-delige collectie heeft een mannelijk, industrieel gevoel, geheel in de stijl van het stoere model en is geïnspireerd op ruiten, deuren, hekken en zelfs op de koplampen van auto's uit de jaren '50.

"Lifestyle has changed to wanting less and wearing less, like a lot of people shifting to quality over quantity. And I wanted to work with precious metals and stones again." - says Erin Wasson to Elle.com
Erin Wasson
4
Foto © Tyler Joe

Het is geen verrassing dat de collectie vol met speciale en persoonlijke stukken Erin weerspiegelt: cool, considered, and confident. Simpel gezegd, het zijn sieraden voor een meisje die indruk wil maken in een effortless way.

De sieraden worden in Los Angeles gemaakt van echt zilver, 14-karaats goud, diamanten en parels en de prijzen schommelen tussen de $ 500,- en $ 2500,-.

Erin Wasson
4
Foto © Tyler Joe

Geen idee of we dat wel geloven! Hoe dan ook wij kijken al uit om het volledige eindresultaat te kunnen bewonderen, wanneer de collectie uitkomt is voor iedereen nog een raadsel... We keep you posted!

05.08.2015
Geschreven door Delphine CasierWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten