0

Emma Gelaude x DPT brengen capsulecollectie

F
News

3

Het Antwerpse juwelenlabel Diamanti Per Tutti en it-girl Emma Gelaude gaan een samenwerking aan voor een wel heel persoonlijke capsulecollectie.

Diamanti Per Tutti en Emma Gelaude werkten samen aan capsulecollectie die hartverwarmend is. Emma werd recent mama en liet zich inspireren door haar moederlijk instinct en dochtertje Jackie Rio.

Het resultaat is een persoonlijke collectie die het verhaal vertelt van je opgroeiende mini-me. Emma ontwierp een bedel voor elke belangrijke gebeurtenis, een metafoor voor elke mijlpaal, van het eerste woordje tot het vertrek van je grote mini-me uit het ouderlijke nest. Deze symbolen kan je chronologisch bevestigen aan de ketting als bedel.

Emma Gelaude x DPT brengen capsulecollectie
3
Foto © Diamanti per tutti
Emma Gelaude x DPT brengen capsulecollectie
3
Foto © Diamanti per tutti
"Het achterliggende idee is een juweel dat de verschillende ‘tranches de vie’ weerspiegelt, een juweel dat als het ware meegroeit met je kind," vertelt Emma.

Met deze collectie wil Emma een persoonlijk juweel aanbieden dat je toelaat al die warme herinneringen altijd bij je te dragen. Een juweel voor gedeelde momenten van liefde. Een onmisbaar item voor elke stijlvolle en fijngevoelige mama. Én een tof cadeautje voor Moederdag!

07.05.2016
Geschreven door Florence Van de VeldeWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten