0

Eline gets dirty

B
News / News

8

Eline De Munck ging een bewonderenswaardige opdracht aan!

Eline kreeg de opdracht om haar 30 dagen niet meer te wassen, geen make-up te gebruiken en haar kleding niet door de wasmachine te halen.

De televisiepresentatrice is gewend om elke dag goed voor de dag te komen en rechtstreeks van haar douche in de make-up stoel te belanden. Zelf is ze niet echt een beauty loving chick ,dus de no make-up regel die haar opgelegd werd voor het TLC programma was zeker geen probleem voor haar. Why should it, when you're such a natural beauty?

Eline gets dirty
8
Foto © An De Smedt
Eline gets dirty
8
Foto © An De Smedt
Eline gets dirty
8
Foto © An De Smedt
Eline gets dirty
8
Foto © An De Smedt

Toen ik haar vroeg wat ze tijdens de 30 dagen enorm had gemist floepte ze er volmondig droogshampoo uit. Girls and their hair...

Persoonlijk ben ik ook een echte hair freak, daarom vroeg ik haar of ze in deze 4 weken truukjes had gevonden om haar haren er iet of wat fatsoenlijk uit te laten zien. Terwijl ik speciale handelingen had verwacht was het antwoord rather simple, samenbinden in een staartje!

De brandende vraag bij ons op Belmodo was waarom ze nu juist aan dit programma is begonnen? Waarom zou een jonge vrouw, die elke dag op tv komt, zichzelf willen verwaarlozen? Van blonde schone overgaan naar lange okselharen en stinky breath?

Duidelijk, het ging hier niet om een fysiek experiment, maar hoe je je in je hoofd voelt als uiterlijk vertoon niet meer van belang is?

Eline gets dirty
8
Foto © An De Smedt
Eline gets dirty
8
Foto © An De Smedt
Eline gets dirty
8
Foto © An De Smedt

Eline wants all of us to try it out! De dag van vandaag draait het te veel rond uiterlijk, we willen er allemaal perfect uitzien. Terwijl blij zijn met jezelf centraal zou moeten staan. Net dat is wat Eline ons wil laten zien.

Wil je zien hoe miss De Munck op zoek gaat naar zichzelf en ontdekt of haar innerlijk en uiterlijk in evenwicht is? Zet dan zeker maandag 30 november 2015 in je agenda als not getting off the couch-evening want dan kan je om 22:00 Eline haar avontuur volgen op TLC.

23.11.2015
Geschreven door Delphine CasierWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten