0

Eeste editie van Refashion Days

F
News

3

Op donderdag 10, vrijdag 11 en zaterdag 12 maart 2016 worden voor het eerst in België de Refashion Days georganiseerd.

De bedoeling van dit unieke concept is dat modebloggers, BV’s of gewoon fashion geeks hun kleding kunnen verkopen die ze niet meer aandoen.

The brains achter dit uniek concept zijn Nicole Boes, Elke Vanbrusselt en Anneleen Meurs. Ze kwamen met dit event om de mensen er bewust van te maken dat er enorm veel kledij verloren gaat en dat er meer gerecycleerd moet worden.

Eeste editie van Refashion Days
3
Foto © Refashion
“We moeten smart-shopping introduceren in onze leefwereld; koop kledij waarmee je jezelf uitdrukt. Dat kan met een duur fashion item, maar ook perfect met vintage eyecatchers. Slimme keuzes maken en combineren is de boodschap!” vertellen de organisatoren.

Als perfect voorbeeld kunnen we onze Belmodo Blogger Lima Ché gebruiken. Ze heeft meer dan 117K volgers op Instagram en beïnvloedt dus duizenden fashionista’s met haar kledingstijl. Ook onze Nanja MassyVirginie Claes, Rob Beenders, Elisa Guarraci en Griet Vanhees willen zich graag openstellen voor dit project en bieden hun exclusieve kleding aan voor een speciaal prijsje.

Iedereen zal zeker zijn smaak kunnen vinden. Zowel vrouwen, kinderen maar zelfs mannen kunnen prachtige kleding en accessoires op de kop tikken.

Eeste editie van Refashion Days
3
Foto © Refashion

En er is nog meer goed nieuws. Op donderdag 10 maart 2016 kan jij stylingadvies krijgen helemaal gratis en voor niets. Als jij de gepaste nieuwe outfit gevonden hebt die je altijd al wilde, kan jij als vrouw je helemaal laten opmaken en staat de Blush Academy & Agency helemaal klaar om je make-up te doen.

Je krijgt ook een goed gevulde goodiebag met producten L‘Occitane, Illy, Pandora… en nog veel meer! Bij deze blije gebeurtenis krijg je er nog eens live muziek bovenop om de full experience af te maken.

Wij hebben alvast deze 3 dagen in onze agenda gemarkeerd! See you there!

01.03.2016
Geschreven door Stef PoortmansWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten