0

Een nieuwe geur: MsBillyX for Xandres

B
Fragrances

2

Elke maand zet Xandres inspirerende vrouwen in de spotlight. Deze winter is het de beurt aan Ellen De Veirman, aka MsBillyX.

Xandres is al sinds 1968 een landmark in de vrouwelijke modewereld. Hun liefde voor de vrouw doen ze sinds kort ook blijken aan de hand van interviews met inspiring women. Daarnaast doet Xandres sinds twee jaar ook elk seizoen een nieuwe samenwerking met één van deze vrouwen. De vierde collab is met Ellen De Veirman, die ook wel gekend staat als MsBillyX.

Een nieuwe geur: MsBillyX for Xandres
2
Foto © Ellen De Veirman

Ellen De Veirman lanceerde in 2015 op 39-jarige leeftijd haar eigen parfumlabel: BillyXClub, waarmee ze de beperkte schare succesvolle Belgische parfumlabels uitbreidde. Bij Xandres kregen ze het warm van dit verhaal, en keken ze al meteen uit naar een mogelijke collab

"Het aantal succesvolle Belgische parfumlabels is schaars, dus het verhaal lezen van Ellen die als expat in Noorwegen woont en zomaar eventjes een parfumlabel lanceert voelde als een echte ontdekking!" - dixit Tine Naessens, marketing manager van Xandres

Zo geschiedde, want ruim één jaar later is het al zover. Ellen creëerde een warme geur met bloemen, fruittoetsen met patchouli en houtnoten, wat de geur dat extra beetje pit geeft. Hiervoor baseerde ze zich op de Boho Chic collectie die deze winter in de Xandres-winkelrekken hangt.

Het limited edition parfum zal vanaf zaterdag 12 november 2016 beschikbaar zijn in de Xandres winkels en online. Diezelfde dag zal Ellen De Veirman in hoogsteigen persoon de parfum voorstellen in de winkels in Antwerpen en Gent. Wil je graag een gesigneerd exemplaar? Houd dan zeker deze dag vrij in je agenda!

29.09.2016
Geschreven door Anaïs LybaertWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten