0

Een beetje mode

F
News

5
22.08.2013
Geschreven door Delphine Bekaert

Ik vind dat ik het toch een klein beetje over mode moet hebben op Belmodo natuurlijk. Moeilijk voor mij want weet er bitter weinig over.

Shoppen, doe ik helemaal niet , vind ik verschrikkelijk. Raar maar waar, ik ben een vrouw die niet graag gaat shoppen. Ik heb het grote geluk dat mijn man, junior al mijn schoenen en kleren voor me koopt. Hij weet perfect wat me past en komt steeds thuis met verrassende superstukken! Spoiled girl!

IMG_4036
5
Foto © IETS

Ik heb wel een grote passie voor juwelen, waarschijnlijk omdat het iets meer objecten zijn. Mijn keuzes zijn meestal niet zomaar juwelen, ze neigen naar kleine sculptuurtjes. Zoals de handboei van Kim Mee Hye die dragen junior en ik, ons verlovingsjuweel, heel symbolisch niet?

Screen_shot_2013-07-16_at_11
5
Foto © IETS

www.kimmeehye.com

Mijn lievelings juwelen gallery is absoluut Caroline Van Hoek in Brussel. Je kan er de meest unieke stukken vinden, zoals de roze ring, broche met konijntje op grasveld en gele tuinslang ketting. Vele andere stukken dat junior koopt zijn vooral Maison Martin Margiela. Zoals het groot uurwerk in armband, de zonnenbril ketting of de perlafine met leder.

www.carolinevanhoek.be

Ooit kreeg ik ook van junior ipv een ring met grote diamant, het werk van Susan Collis. Dolgelukkig was ik en ben ik nog steeds, ok ik kan de diamant niet dragen maar ik zie hem elke dag in mijn keuken hangen!

Het is een 18 karaat wit gouden schroef met een witte saffieren diamant erin en een smoky quartz in de muur. Prachtig, niet? Het is zoals het werk van Kris Martin in onze houten vloer, een gouden nagel die Kris er zelf is komen in slaan. Iedereen loopt er gewoon over heen maar wij weten dat er een grote massieve gouden nagel zit! Oeps, ik ben weer aan het afwijken van mode! 

IMG_3976
5
Foto © IETS

PS: prachtig werk van Haegue Yang, was het maar een halsketting, maar helaas! 

IMG_1719
5
Foto © IETSWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten