0

Edina & Patsy zijn terug

F
News

1

Ein-de-lijk is het zover: Absolutely Fabulous: The Movie komt er nu echt aan. Hooray!

Jennifer Saunders en Joanna Lumley, we kennen ze beter als Edina en Patsy, are back om een film te maken!

De reeks Absolutely Fabulous liep een hele tijd en lokt nog steeds veel kijkers (écht haal die DVD's in huis!), zodat een film niet langer kon uitblijven.

Naast de 2 iconische karakters Edina en Patsy zal ook de rest van de originele cast, waaronder Julia Sawalha als Saffy, Jane Horrocks als Bubble en June Whitfield als Mother, schitteren in de nieuwe film.

Geheel passend voor hun grote filmdebuut leiden Edina en Patsy nog steeds een leven vol glitz and glamour; shopping, drinking and clubbing their way around London’s trendiest hotspots.  De dames raken verzeild in een mediastorm en worden meedogenloos door de paparazzi gevolgd nadat zij als de verantwoordelijken voor een groot incident op een über fashionable launch party worden aangeduid. Volledig platzak vluchten ze naar de Franse Riviera, waar ze een plan bekokstoven om hun oude leven definitief achter zich te laten en hun luxeleventje voor altijd te kunnen te leiden.

In ware Ab Fab style zal de cast vervolledigd worden met A-list stars vanuit de acteer-, muziek- en modewereld.

De film komt uit in 2016. We can’t wait!

En omdat we maar geen genoeg kunnen krijgen van deze crazy ladies toch nog een clipje om af te sluiten. Have fun darlings!

10.11.2015
Geschreven door Griet DemuynckWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten