Array
(
    [type] => 8
    [message] => Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE
    [file] => /mnt/belmodo-web/websites/belmodo.be/www/cms.translate.php
    [line] => 5
)
Eat.warm-gaat-wild - Artikel - Belmodo

eat.warm gaat WILD!

F
News

11

Het wildseizoen breekt aan dus tijd om al dat lekkers op je bord te toveren! Ik schoof mee aan tafel en kan jullie ongegeneerd laten schuimbekken!

Ronde 2 is een feit! Na de 1ste AlbertHeijn Masterclass, vorige zomer in Gilles Draps zijn backyard, was het nu tijd voor een sequel. In de zomer konden we genieten van een over the top, mega deluxe BBQ (waar ik spijtig genoeg niet bij was). Denk aan XXL sappige hamburgers, de befaamde dothogs, heuse hopen vlees en homemade salads. Met temperaturen onder 10°C en rukwinden tot 80km/u was het nu tijd voor een aangepast menu en een overdekte locatie. Kwestie dat de gerechtjes niet weg waaiden. 

Locatie van de avond: Alix - Table & Jardin d'Amis. Van een feëerieke setting gesproken! Een houten huisje, kleine raampjes, een vijver en dit alles pal in een oase van groen. Het enige wat ontbrak was een groepje elfjes of een rond dartelende eenhoorn. Duidelijk dat het perfect was? 

11
Foto © Jokko Photography
11
Foto © Jokko Photography
11
Foto © Jokko Photography
11
Foto © Jokko Photography
11
Foto © Jokko Photography
11
Foto © Jokko Photography
11
Foto © Jokko Photography
11
Foto © Jokko Photography
11
Foto © Jokko Photography
11
Foto © Jokko Photography

Wie schoof er nog mee aan tafel, vraag je? Ik bevond me in het geweldige gezelschap van onder meer Noémie Wolfs, Njam chef Dagny Ros Asmundsdottir, Sam De Bruyn, Paulien, Joke en de founder boys van WASBAR Dries en Joeri. Lekker gezellig & knus aan een mooi gedekte, rustieke tafel. 

Talking food now. Het thema was lekker wild. Niet in de zin dat we het kot hebben afgebroken, maar wild als in fazant, everzwijn, hert... De #AHmasterclass draait rond lekker eten, gezellig samen zijn en een leuke avond beleven. Ik kan jullie garanderen dat ik er erg van heb genoten. Fingers crossed dat bij ronde 3, deze foodie opnieuw zijn beentjes onder tafel mag zetten.

06.12.2015
Geschreven door Jan Van Eldere



Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten
Nederlands Français
Popular
Latest

Nu in de Boutique


Belmodo sweater



Shop now
Wedstrijden
Agenda



Win een assortiment Côte d'Or pralines

Deelnemen


Win een Dyson Supersonic haardroger

Deelnemen


Win een Reverse-ketting van Swarovski t.w.v. €199

Deelnemen


Win een lingeriesetje van Passionata

Deelnemen


Win een Kiehl’s x Jeremyville skincare pakket t.w.v. € 130

Deelnemen

17.12.2016 - 19.12.2016

O'Rèn Stock & Sample sales

17.12.2016 - 18.12.2016

13e editie van Jong Bloed

Ontdek meer

Guest editor

Elodie Ouédraogo & Olivia Borlée

Word Belmodo lover


Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in

Volg Belmodo

Wedstrijden


Win een assortiment Côte d'Or pralines

Deelnemen


Win een Dyson Supersonic haardroger

Deelnemen


Win een Reverse-ketting van Swarovski t.w.v. €199

Deelnemen


Win een lingeriesetje van Passionata

Deelnemen


Win een Kiehl’s x Jeremyville skincare pakket t.w.v. € 130

Deelnemen
Agenda

17.12.2016 - 19.12.2016

O'Rèn Stock & Sample sales

17.12.2016 - 18.12.2016

13e editie van Jong Bloed

Ontdek meer
Sponsored
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo