0

Drink je mooi

B
Skin care

11

Vergeet eten als een konijn en niet meer mogen zondigen. Wat dacht je ervan om jezelf gezond en mooi te drinken? Nieuwe trend gespot: superfoods in drank!

Ijsthee

Drink je mooi
11
Foto © HUM
Drink je mooi
11
Foto © Pure Leaf
Drink je mooi
11
Foto © Fountain

Ken je het programma nog "Je bent wat je eet" vervang dat maar door "Je bent wat je drinkt". Gedaan met crèmes smeren om je huid strakker te krijgen of te reinigen. Vanaf nu kan je heerlijke ice tea's en elixirs drinken om je zowel vanbinnen als vanbuiten gezond te voelen.

Mensen worden zich meer en meer bewust dat wat we drinken een groot effect heeft op ons systeem. Deze energy boosting drankjes bevatten bakken antioxidanten en voedingsstoffen. Verfrissende drinks als Fountain, HUM en Pure Leaf zorgen voor een natural glow, werken tegen acne en zuiveren het lichaam en huid vanbinnenuit. Ice tea's barstensvol vitaminen! Hoe makkelijk kan het zijn?

Notenmelk

Drink je mooi
11
Foto © Can Can Nut Milk
Drink je mooi
11
Foto © Rice Dream
Drink je mooi
11
Foto © Alpro

Na alle slechte reclame rond zuivelproducten zijn we stilletjes aan opzoek gegaan naar een gezonde vervanger voor melk. Vanaf nu kiezen jij en ik voor 100% natuurlijke producten, zonder additieven en bepaalde ingrediënten die wel in normale zuivel zitten.

Melk van noten en bepaalde granen zoals haver zijn nu helemaal hip en worden voortdurend gebruikt bij merken als Alpro, Rice Dream en Can Can Nut Milk. In de supermakt of biowinkel heb je de dag van vandaag keuze uit amandel, walnoot, cashew, pistache en macademia noten. Er komen steeds meer smaken bij en ik weet nu al niet meer wat kiezen. Probeer ze allemaal en kies jouw favoriet!

Bonenmelk

Drink je mooi
11
Foto © Ripple

Neen dit is geen notenmelk, maar wel melk gemaakt van bonen! Ja we gaan nog een stapje verder in de battle against de zuivelproducten. Het is wetenschappelijk bewezen dat de proteïnen in bonen ervoor zorgen dat je een vol gevoel hebt. Niet het opgeblazen gevoel, maar het verzadigde "ik heb mijn buikje vol gegeten"- gevoel.

Onderzoek heeft uitgewezen dat deze specifieke proteïnen je een gevuld gevoel geven tussen 2 maaltijden door. Zeg maar bye bye aan snacken tussendoor! Vervang die ongezonde chocoladedonut tussendoor door een fris glas Ripple en de kilo's vliegen eraf. Daarbij is het gewoonweg lekker. Ik heb mijn flessen al lang besteld. 

Superherbs

Drink je mooi
11
Foto © The beauty chef
Drink je mooi
11
Foto © Neal's Yard Remedies
Drink je mooi
11
Foto © Moon Juice

Ondertussen kennen we allemaal de superfoods. Ze smijten ze bijna letterlijk naar je kop. Als je op kantoor geen zakje superfoods bovenhaalt, maar een pak koekjes, kan je beter ergens anders gaan zitten. Ik zeg het maar voor je eigen veiligheid natuurlijk. Naast voedsel met superkrachten bestaan er nu ook kruiden en poeders met bovennatuurlijke krachten.

Het doet misschien denken aan een feëriek heksenbrouwsel, maar het werkt echt. Deze kruiden zijn namelijk ideaal in de strijd tegen stress. Deze zogenoemde 'adaptogens' zijn stoffen die zorgen dat ons lichaam op een gezonde manier reageert op stress en zich aanpast aan specifieke behoeften. Ik gok dat we vanaf deze zomer deze kruiden in onze smoothies zullen draaien, maar ook in vitaminen bij de apotheek en zelfs in onze dagelijkse beautyverzorging. 

Hopelijk komt dit hippe goedje snel over de oceaan heen gevlogen want ik heb dit nodig in mijn leven! REBBL is het 1ste merk dat heerlijke drankjes maakt waar deze adaptogens in zijn verwerkt. Stress op het werk, school, slecht geslapen of een vermoeide huid? Binnenkort drinken we onze problemen gewoon weg!

01.05.2016
Geschreven door Jan Van EldereWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten