0

Doe mee aan de Belmodo Fit Summit

F
News

2
22.08.2016
Geschreven door Amélie De Rycke

Belmodo organiseert op 24 en 25 september 2016 voor het eerst de Belmodo Fit Summit, hét urban fit event voor food, sport en health lovers die willen leren over hoe je meer uit je lichaam kan halen. Schrijf je snel in!

September betekent voor velen een nieuwe, gezonde start. Het begin van het nieuwe schooljaar, de zoektocht naar een (nieuwe) job of gewoon een post-summer detox, er zijn genoeg redenen om de gezonde toer op te gaan. Belmodo zet tijdens het weekend van zaterdag 24 en zondag 25 september 2016 samen met haar partners LPTPhilips, Sipwell, Alpro en Soep+ de toon! 

IMG_5171-2
2
Foto © Belmodo

Eind september zal helemaal in het teken staan van de Belmodo Fit Summit, hét evenement waarop foodies, sporters en health freaks verzamelen om bij te leren over sport, een gezonde levensstijl en hun eigen lichaam. Tijdens dit educatief sport evenement leer je de do’s en dont’s van o.a. stretchen, lopen, slapen en nog veel meer. Je leert er als het ware je lichaam beter te gebruiken. De Belmodo Fit Summit is trouwens veel meer dan een gewone "sportdag" maar draait echt om education zowel op vlak van sport als van gezonde voeding!

Tijdens dit event kan je deelnemen aan maar liefst 12 verschillende training- en infosessies die jouw kijk op sport helemaal zullen veranderen. Leer tijdens de groepslessen van LPT hoe modellen hun benen, armen, buik én billen trainen, kom tot rust tijdens een inspirerende yogasessie of ontdek welke voeding nu écht bijdraagt tot een fitter leven. Sipwell zorgt ervoor dat je tijdens het sporten voldoende gehydrateerd blijft. 

Het onderstaande schema geeft de verschillende sessies tijdens de Belmodo Fit Summit weer. Zowel op zaterdag als op zondag kan je aan de bovenstaande activiteiten deelnemen, het schema voor beide dagen is m.a.w. gelijk.

Model work-out - Hoe doen ze het?

Leer de work-out secrets van de modellen.

Stretching - Are you doing it correctly?

Stretchen is bijna even belangrijk als de sportinspanning zelf. Maar stretch je wel juist? Waarom zou je stretchen? Wanneer moet je stretchen? Welke stretchoefeningen zijn de beste? Tijdens deze sessie leer je alle do’s en don’ts.

 Sleep - Are you going to bed on time?

De kwaliteit van je slaap bepaalt hoe goed jij je in je vel voelt, hoe productief je bent, hoe je eruit ziet en hoeveel energie je hebt doorheen de dag. Tijdens deze sessie krijg je inzicht in hoe slaap precies werkt en krijg je concrete tips en tricks om beter en dieper te slapen.

Kettlebell for fatloss - Fat is sweat crying

Fitnesstoestellen zijn overrated en kunnen soms behoorlijk saai zijn. Wist je dat één enkele kettlebell genoeg is om intensieve work-outs te doen? In deze sessie leer je de basic kettlebell moves die je training naar the next level zullen brengen.

Next Level core training - Forget sit-ups and crunches

Hoe train je best je buikspieren? Velen doen maar wat en anderen krijgen pijn in de onderrug. Tijdens deze training leer je de beste oefeningen voor sterke buikspieren en kom je te weten hoe jij pijn kan vermijden.

Food - Count calories? Avoid fat? No sugar? Leer wat écht telt

Het internet wordt overspoeld door tegenstrijdige berichten en visies op voeding. Het is zelfs zo erg dat we door het bos de bomen niet meer zien. Wat eet je nu het best om echt gezond te zijn en fit te worden? In deze sessie ontkrachten we de bekende voedingsmythes en kijken we objectief en evidence based naar wat écht telt.

The 3D Booty - Everybody likes a nice booty

Neem deel aan een reeks killer booty oefeningen waar Kim Kardashian de rillingen van zou krijgen.

 HELP! - I’m not getting the results I want. Dit is wat er mogelijk fout gaat.

Heel wat mensen doen hard hun best om af te vallen, vaak zonder resultaat. Tijdens deze sessie wordt dieper ingegaan op wat de meest voorkomende obstakels zijn die vooruitgang voorkomen. Een gameplan om er tegenaan te gaan krijg je er zomaar bovenop.

Yoga - The perfect morning routine!

Leer een relaxerende maar intensieve yoga-ochtendroutine waarmee je je dag kick-start!

Yoga - Your back

De perfecte routine om je rug pijnvrij te houden!

Boxing - Power Punching

Boxing is ideaal voor vetverbranding, conditie en toning. Tijdens deze keiharde outdoor work-out leer je de belangrijkste moves en bokscombinaties om de hardste stoten te geven.

Nooit meer diëten - Gedragsverandering als basis voor een gezonde levensstijl

Aan de hand van praktische tips en gezonde recepten ontdek je samen met Sandra Bekkari hoe je nieuwe gewoonten kunt aanleren.

Ballet Fit - Sexy, lean, flexible

De perfecte work-out voor wie houdt van ballet en sterk, slank en flexibel wil zijn.

Habbit becomes anatomy - Leer pijn in de nek en schouders zelf te genezen!

Onze dagelijkse houdingen achter de pc, het stuur of de smartphone kunnen een pijnlijke nek en schouders veroorzaken. In deze sessie leer je hoe en waarom dit gebeurt en wat je er tegen kan doen.

Girls who lift! - Basis power moves die je een boost zullen geven!

Weinig vrouwen doen tijdens hun work-out aan krachttraining. Nochtans zorgen krachtoefeningen voor meer en vooral snellere vooruitgang. Leer waarom krachttraining zo belangrijk is en maak kennis met de belangrijkste oefeningen die je resultaat zullen boosten.

Doordacht winkelen - Wat je zeker moet weten wanneer je in de winkel loopt.

Voedingslabels zijn onoverzichtelijk, moeilijk te begrijpen en vaak ingewikkeld opgesteld. Waar moet je op letten als je producten koopt? Hoe weet je dat product A beter is dan product B en wat zijn de trucjes van de voedingsproducenten?

Sport, Eat, Sweat, Repeat

Naast intensieve work-outs zal er ook tijd zijn om stil te staan bij gezonde voeding. Kom te weten hoe foodlovers sterk en fit blijven en wat nu écht goed is voor jouw lichaam. Tussen het sporten door kan je er proeven van gezonde tussendoortjes dankzij Philips en Alpro en 's middags geniet je van een healthy lunch dankzij Soep+

Nog meer goed nieuws want ook onze Belmodo Bloggers Tiany en Jill zullen je tijdens dit sportieve weekend met raad en daad bijstaan. Tiany zal er zijn op zaterdag 24 september 2016 en Jill op zondag 25 september 2016.

Praktisch

De Belmodo Fit Summit vindt plaats op zaterdag 24 en zondag 25 september 2016 van 8:30 tot 18:00 bij LPT, dé urban sportspot in Gent.
Tickets (work-outs + lunch + goodiebag):

  • € 45,00 single ticket
  • € 75,00 combi ticket

Wees er snel bij want er zijn maar 90 tickets/dag beschikbaar. Een ticket kopen kan via de Belmodo BoutiqueFirst come, first serve!

Opgelet: trek je meest fashionable outfit thuis al aan, ter plaatse is er geen mogelijkheid tot omkleden. 
Wedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten