0

Docu over Jeremy Scott exclusief op KFW

F
News

6

Tijdens Knokke Fashion Weekend wordt op vrijdag 11 maart 2016 een documentaire getoond in avant-première over het leven van gerenommeerd modeontwerp Jeremy Scott.

Tijdens de 1ste editie van Knokke Fashion Weekend, vrijdag 11, zaterdag 12 en zondag 13 maart 2016, wordt een documentaire getoond over het leven van Jeremy Scott. Het is de enige keer dat deze docu op groot scherm wordt vertoond in de Benelux.

'Jeremy Scott, the people's designer' werd geregisseerd door Vlad Yudin en vertelt het levensverhaal van de flamboyante ontwerper. Via deze documentaire krijg je een unieke blik achter de schermen in de wereld van 1 van de meest progressieve en provocerende modeontwerpers van dit moment.

Beverly Hills
6
Foto © KFW
Jeremy Scott en partner
6
Foto © KFW

Jeremy is naast fashion guru, ook een icoon voor de popcultuur, die wereldsterren als Miley Cyrus, Rihanna, Kanye West, A$AP Rocky en Katy Perry zijn close friends mag noemen.

De documentaire toont hoe de excentrieke Jeremy opgroeide in Missouri, USA en uitgroeide tot een artiest voor merken zoals Moschino.

Rihanna aan het praten
6
Foto © KFW
Jeremy's home
6
Foto © KFW
Rita Ora aan het praten
6
Foto © KFW

Op vrijdag 11 maart 2016 is de avant-première, op zaterdag 12 en zondag 13 maart 2016 kan iedereen naar de documentaire komen kijken in Beverly Screens, Knokke.

Wil jij graag naar de avant-prèmiere gaan? Doe dan mee aan onze wedstrijd en misschien win jij wel een duoticket!

29.02.2016
Geschreven door Lauren De MaereWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten