0

Dit was Zoolander 2 by CÎROC

F
News

4

Eindelijk is het zover, Zoolander 2 is in de bioscoop! Je kan vanaf nu genieten van een avond vol mode en geloof ons: je zult lachen, brullen en gieren.

Official Première Zoolander 2 by Cîroc
4
Foto © Cîroc

CÎROC® Ultra-Premium Vodka nodigde ons uit om het vervolg van Zoolander 1 te gaan bekijken. De regisseur liet ons maar liefst 14 jaar in spanning wachten hoe dit groot modefestijn verder zou gaan. Mode, mode en … juist, mode. Daar draait de hele film om. Modellen, catwalks, bekende artiesten, over the top kleding maar vooral de meest bekende mode-ontwerpers passeerden de revue. Fashion movie heaven.

Official Première Zoolander 2 by Cîroc
4
Foto © Stef Poortmans

Het Belmodo-team werd hartelijk ontvangen en we spotten meteen op de blauwe loperof course, Blue Steel - heel wat BV’s zoals Véronique De Kock en de boys van het modemerk O'Rèn. Maar het was oud-K3’tje Josje die de show stal. Zij kwam naar de officiële première met een blauwe coupe!

We kwamen na vele foto’s en begroetingen de filmzaal binnen en werden meteen verwend met een Blue Steel Cocktail en - natuurlijk - popcorn. Showtime!

Justin Bieber, Penelope Cruz, Naomi Campbell, Ariana Grandé, Katy Perry, Alexander Wang, Vera Wang, Marc Jacobs, Tommy Hilfiger, Kate Moss & Anna Wintour kregen allemaal een rol in Zoolander 2. Deze film is alles wat een echte fashion addict nodig heeft om een avondje te ontspannen.

The story

De film begint met een onbekende jongen die vlucht voor een duister persoon met een wapen. Wanneer de onbekende zijn kap afzet, is er instant aandacht in de zaal want Justin Bieber wordt neergeschoten. Justin Bieber is niet de 1e artiest die vermoord wordt. Wie achter deze misdaden zit? Dat is een taak voor Fashion Police Penélope Cruz, als Valentina Valencia.

Official Première Zoolander 2 by Cîroc
4
Foto © Comingsoon

Derek Zoolander is na 14 jaar lang geen Model Icon meer en eerder een  Model failure. Na jarenlang onderduiken, besluit hij samen met Hansel - zijn best buddy - actie te ondernemen en zich terug op de kaart te zetten, met alle gevolgen vandien. Penélope Cruz kruist hun pad en ... meer vertellen we je niet. Daarvoor moet je gewoon lekker zelf Zoolander 2 gaan bekijken. 

De trailer dié geven we jullie wel al graag mee: 

Zoolander 2 is de perfecte film voor elke fashion addict die eens nood heeft aan een avondje heerlijk lachen!

Officiële after party by CÎROC

Om de komst van de 2e Zoolander film te vieren toverde CÎROC de klassieke glazen wodkafles trouwens om in een limited edition bottle gebaseerd op de alombekende 'Blue Steel'-pose. De CÎROC® Ultra-Premium Vodka is standaard verkrijgbaar in een fles van 70cl. Die is vanaf nu exclusief te koop op Sipsnsoda en in exclusieve clubs.

Na de voorstelling werden de gasten uitgenodigd om naar de officiële after party by CÎROC te gaan in Club Magic. Bij het binnenkomen kon je een leuke foto laten nemen en werden we alweer getrakteerd op een lekkere Blue Steel Cocktail. The blue party goes on... Thanks CÎROC!

25.02.2016
Geschreven door Stef PoortmansWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten