0

Dit was Waasland Fashion Weekend

F
News

7

Fashion report: Dit was Waasland Fashion Weekend.

Op zaterdag 3 oktober 2015 en zondag 4 oktober 2015 was het fashion alarm in Waasland Shopping Center. Twee dagen vol shopping fun en loads of style!

Tijdens het Waasland Fashion Weekend gingen onze 3 fashionista’s op winkelpad met de winnaars van de Belmodo wedstrijd en kregen een shopping budget t.w.v. € 500. Ze scoorden fantastische stuks en kregen exclusief stijladvies van Lima ChéEline De Munck en Annabel Pesant.​ Waasland Shopping Center is dan ook the place to be als je eens helemaal wild wil gaan bij het winkelen.

WASC3
7
Foto © Dirk Alexander
WASC4
7
Foto © Dirk Alexander

Eenmaal aangekomen werd de volledige fashion crew verwelkomd in restaurant Caro's met een lekker glaasje bubbels om de dag mee te beginnen.

Daarna kon de shopping tour van start gaan! Lieselot en Astrid trokken op shopping pad met Eline, Anouk en Erica kregen handige stijltips van Lima en Annabel nam Ine en haar plus one mee. De dames lieten zich verleiden door het grote aanbod winkels en gingen met grote stapels het pashokje binnen. Vooral de winkels Trent en Massimo Dutti waren favoriet. 

WASC6
7
Foto © Dirk Alexander

Winnares Ine ging op zoek naar the perfect leather jacket want deze is ideaal voor deze tijd van het jaar en super stylish. Terwijl Lieselot voor een volledige nieuwe outfit ging van kop tot teen. Anouk vond dan weer haar perfect dress.

WASC7
7
Foto © Dirk Alexander
WASC8
7
Foto © Dirk Alexander
WASC9
7
Foto © Dirk Alexander

Na de intensieve shopping spree konden ze genieten van een spetterende fashionshow, gepresenteerd door Eline De Munck herself, waarbij de nieuwe trends werden geshowd aan het fantastische Waasland publiek. Wat de meiden niet verwacht hadden, is dat ze hun gescoorde items op het podium mochten showen. Ine twijfelde geen moment en ging vol enthousiasme de catwalk op. Er volgde nog een picture moment om het fashion weekend af te sluiten.

In short, het was een dag vol winkel fun waar iedereen blij van wordt!

05.10.2015
Geschreven door Elisabeth AdriaenssensWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten