12

Dit was #MODEinOOSTENDE

F
News

Dit weekend werd in de Koningin der Badsteden voor de derde keer hét Belmodo shoppingevent #MODEinOOSTENDE georganiseerd.

Modeliefhebbers werden getrakteerd op een gezellig weekend shoppen vol lekkernijen, animatie en goodiebags. Ontdek hier de highlights van het fashionable event. 

Workshops

Toerisme Oostende en Belmodo organiseerden voor het eerst een reeks toffe workshops. Niemand minder dan Belmodo Blogger en make-upartieste Nanja Massy en nail art queen Elfi De Bruyn waren van de partij en kwamen er elk uitgebreid over hun vakgebied praten.

  • NANA MASSY
Workshop: Nanja Massy
12
Foto © Arne Deboosere

Nanja Massy ontkrachtte vier mythes uit de beautywereld. Ben je benieuwd over welke mythes ze sprak? Wij waren erbij en delen ze graag met jou!

 

  • Mythe 1: reinigen

Als je denkt dat het gezicht enkel ’s avonds gereinigd moet worden, ben je mis. Wist je dat je hoofdkussen een broedplaats is voor bacteriën? Vandaar dat het belangrijk is je gezicht zowel 's ochtends als 's avonds te reinigen om stof en alle in de poriën opgeslagen onzuiverheden, weg te nemen. 

  • Mythe 2: oogcrème

Er bestaan gels en crèmes op de markt die beweren donkere kringen te verminderen, maar er bestaat momenteel nog geen wetenschappelijk bewijs dat die daadwerkelijk helpen. Wel kan je ze wegwerken met een concealer in vloeibare of vaste vorm. Wist je dat er concealers bestaan in een groene en gele kleur? De groene concealer is vooral aan te raden als je puisten op je gezicht hebt, omdat de roodheid waarschijnlijk gewoon door een normale huidskleurige concealer schijnt. De gele concealer dient voor het wegwerken van paarse vlekken en kringen onder je ogen. Na het aanbrengen van de concealer dep je er voorzichtig foundation overheen en vervolgens een concealer in je eigen kleur.

  • Mythe 3: foundation

Het is heel belangrijk om eerst te kijken naar de ondertoon van je huid. Een roze ondertoon van de huid heeft een andere foundation nodig dan iemand met een gele ondertoon. Veel vrouwen smeren foundation op hun handen, maar deze hebben vaak een iets andere tint. Wil je toch zeker zijn van de perfecte tint, breng dan wat foundation aan op je kaaklijn.

  • Mythe 4: Lippen

Is het zo dat wanneer ogen fel zijn opgemaakt, je de lippen beter neutraal houdt? Niet helemaal mee eens. Overdag kan je best kiezen voor felle ogen of felle lippen. Wanneer je een avond gaat feesten mag je gerust all the way gaan. Het licht is vaak anders waardoor je beide mag accentueren. 

Ziezo, we zijn weer wat wijzer geworden met de tips & tricks van onze beauty blogster Nanja. 

Workshop: Nanja Massy
12
Foto © Arne Deboosere

Elfi De Bruyn

Workshop: Elfi De Bruyn
12
Foto © Arne Deboosere

Elfi De Bruyn ontdekte nail art tijdens haar verblijf in Thailand. Ze liet zich inspireren door de kawaii nail art en besloot om een cursus te gaan volgen in België. Daar leerde ze vooral de basics zoals french nails. Ze wilde uit het hokje van typische nail art breken en haar eigen ding gaan doen.

Even later besloot ze om een eigen boek te gaan schrijven. Het was niet gemakkelijk om een uitgever te vinden die geloofde in het verhaal van nail art. Uiteindelijk gaf Lannoo groen licht en werd haar boek uitgebracht in maar liefst vijf landen. Al snel volgde een tweede boek dat een vervolg was op het eerste boek waar vooral de basics werden uitgelegd.

In Elfi’s workshop geeft ze tips & tricks over nagelverzorging, nail art, de nieuwste trends en verklapt ze al haar lievelingsproducten.

Benieuwd naar de kleuren die dit najaar helemaal hot zijn? Met donkere kleuren, in between koper en rood (warm roest) maar ook nude (met een metallic effect) op je nagels, ga je dit najaar rocken

Randanimatie

  • Modeshows

In de kledingwinkels, Dameskledij-el, Ferm, Maison Saints&Bullies, Edouard Couture en Lily werden modeshows georganiseerd. Het weer zat helemaal mee waardoor we genietend met een cocktail de nieuwste collecties konden spotten. ​

Modeshow #MODEinOOSTENDE
12
Foto © Arne Deboosere
Modeshow #MODEinOOSTENDE
12
Foto © Arne Deboosere
Modeshow #MODEinOOSTENDE
12
Foto © Arne Deboosere
Modeshow #MODEinOOSTENDE
12
Foto © Arne Deboosere
  • Join the Soul Train #imperfect

Het Wapenplein in Oostende veranderden in één grote dansvloer. Dance crew Let’s Go Urban bracht de #ImPerfect Soul Train, dressed by Esprit. In de winkel van Esprit kon je een foto nemen met een photobooth en kreeg je bij aankoop een geschenk.

Dance crew Let’s Go Urban bracht de #ImPerfect Soul Train
12
Foto © Arne Deboosere
Dance crew Let’s Go Urban bracht de #ImPerfect Soul Train
12
Foto © Arne Deboosere
Dance crew Let’s Go Urban bracht de #ImPerfect Soul Train
12
Foto © Arne Deboosere
  • Signeersessie Callboys

De nieuwe fictieserie van Jan Eelen met Matteo Simomi, Stef Aerts, Rik Verheye en Bart Hollanders in de hoofdrol is alomtegenwoordig in de media. Zaterdagmiddag waren zij aanwezig op het mode-event voor een foto of een handtekening. Ze werden met veel vreugde ontvangen door vele fans. 

Signeersessie Callboys
12
Foto © Arne Deboosere

Shops

Pied de Poule is een shop die je zeker niet mag missen als je Oostende bezoekt. De winkel brengt een stijlvolle mix van internationale merken zoals Anine Bing, Etro, Zadig & Voltaire en Ganni

Online influencer, Charlotte De Lange, gekend als enfacedl, ontdekte de winkel Pied de Poule tijdens haar verblijf in Oostende dit weekend. 

Blogger monica_harmony bracht een bezoek bij Vitrine Lulu Store waar ze de MM6 sweater aantrok. We love the sweater! 

Wil je nog meer shops, fashion en to do’s ontdekken in Oostende, download dan zeker onze Belmodo Hotspots App.

Wij hebben genoten van twee dagen boordevol fashion, animatie, uitzonderlijke kortingen en funky beats

Tot volgend jaar?

20.09.2016
Geschreven door Lieselot LuykxBelmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten
Nederlands Français
Popular
Latest

Nieuw boek Tiany Kiriloff: gesigneerd


Shop now
Wedstrijden
AgendaWin de HP ENVY Photo 7830 printer en HP Instant Ink

Deelnemen


Win een Atelier Veritas Box

Deelnemen

Guest editor

Eline Starink

Word Belmodo lover


Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in

Volg Belmodo

Sponsored
Wedstrijden


Win de HP ENVY Photo 7830 printer en HP Instant Ink

Deelnemen


Win een Atelier Veritas Box

Deelnemen
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo