8

Dit was #MODEinOOSTENDE by Belmodo

F
News

Dit weekend was het weer zover: #MODEinOOSTENDE! Op zaterdag 22 en zondag 23 augustus 2015 trakteerde de Vlaamse badstad alle modeliefhebbers op een gezellig weekend shoppen vol drinks, food en goodiebags. #MODEinOOSTENDE by Belmodo is al aan zijn 2e editie toe. Enkele Belmodolovers waren de gelukkige winnaars van een exclusief uitgestippeld parcours doorheen Oostende.

De gidsen van deze special trip: bedenkers Dries & Yuri van Wasbarpolaroid woman Elizabeth Ouni en de enige echte Joy Anna Thielemans.

Ze namen de winnaars mee langs hun favoriete plekken in Oostende: van de gezelligste koffiebar tot de leukste shops en alle hidden places in between

Een aantal bloggers kregen ook de kans om aan het parcours deel te nemen en genoten van een exclusieve lunch met Dries, Yuri, Joy en Ouni.

Dries en Yuri

Dries en Yuri vlogen er al meteen helemaal in. Na een oppeppend tasje koffie aan het indrukwekkende Thermae Palace ging het duo samen met a bunch of crazy women het strand op. Een warme ochtendwandeling met de nodige strandfoto’s off course.

De ogen uitkijken werd het bij de hippe designwinkel Design Oostende by Jansseune. Van exclusief uitgegeven lifestyle- en modeboeken van Assouline tot de leukste interieuritems van Hay: het is moeilijk om met lege handen de winkel te verlaten. 

Dries en Yuri gingen daarna watertanden bij de nieuwe wintercollectie van Brutus + Homme om vervolgens de meisjes mee te nemen naar Ferm,  een winkel om te onthouden als je naar Oostende gaat. Scandinavisch en minimalistisch: altijd een match made in heaven. Bij Ferm vind je labels zoals IchiSamsøe & Samsøe en Minimum.

Mode_Oostende_-_cr_Filip_De_Smet_-_LR_0060
8
Foto © Belmodo
Mode_Oostende_-_cr_Filip_De_Smet_-_LR_0072
8
Foto © Belmodo

In de namiddag ging schepen Johan Vande Lanotte mee met het duo op stap. 

Mode_Oostende_-_cr_Filip_De_Smet_-_LR_0128
8
Foto © Belmodo

In Ferm kon je genieten van de lekkere cocktails van Jurgen Nobels, verkozen tot beste bartender van België.

Mode_Oostende_-_cr_Filip_De_Smet_-_LR_0163
8
Foto © Belmodo

Elizabeth Ouni

Een echte Oostendse als Ouni weet de tofste plekken wel te vinden. Een rustig middagje shoppen, gaat voor Ouni van start bij haar favoriete bar Copador. Daarna liet ze de winnaars kennismaken met haar unieke kledingstijl. 

Eerste stop: Vitrine Lulu Store, met Belgische toppers als Annemie VerbekeTim Van Steenbergen en Martin Margiela

Mode_Oostende_-_cr_Filip_De_Smet_-_LR_0145
8
Foto © Belmodo

Een shop die je ook zeker niet mag missen als je Oostende bezoekt: Pied De Poule. De winkel brengt een stijlvolle mix van internationale merken zoals Anine BingEtroZadig & Voltaire en Ganni.

Haar unieke smaak trekt Ouni ook daar in haar liefde voor design. De Oostende designwinkel White Interiors verkoopt vintage deco items. 

Joy Anna

De joy in Joy Anna beleven, wat moet dat geven? Twee groepen enthousiaste meisjes die niet konden wachten om de tour te laten beginnen. De tour starten deed Joy met een koffietje bij De familie Jansen en een verfrissend drankje op de dijk bij Galerie Beausite.

Mode_Oostende_-_cr_Filip_De_Smet_-_LR_0005
8
Foto © Belmodo

De meisjes konden de nieuwe wintercollectie bewonderen in l'Oxygène. Een van onze favorieten: het fluffy bomberjacket van Patrizia Pepe en een hip papegaaienshirt. 

Een gezellige shop met de mooiste kleren, accessoires - brillen van het Belgische label Komono: check! - en schoenen: welcome to Lily

Mode_Oostende_-_cr_Filip_De_Smet_-_LR_0027
8
Foto © Belmodo

De Belmodo lovers hebben goed geshopt, Instagram werd overspoeld door #MODEinOOSTENDE en onze bloggers - Kim, Charlotte, Elif en Jonathan - hebben een heleboel inspiratie opgedaan voor hun volgende posts. Lees hier trouwens de favoriete Oostende outfit van Belgische blogster Emma Gelaude.

Voor alle foto's, check onze Facebookpagina!
 

De avond sloten we af in stijl met een PopLife Party in het Kursaal Oostende. Tot volgend jaar? 

24.08.2015
Geschreven door Hélène MaesBelmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten
Nederlands Français
Popular
Latest

Nieuw boek Tiany Kiriloff: gesigneerd


Shop now
Wedstrijden
AgendaWin de HP ENVY Photo 7830 printer en HP Instant Ink

Deelnemen


Win een Atelier Veritas Box

Deelnemen

Guest editor

Eline Starink

Word Belmodo lover


Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in

Volg Belmodo

Sponsored
Wedstrijden


Win de HP ENVY Photo 7830 printer en HP Instant Ink

Deelnemen


Win een Atelier Veritas Box

Deelnemen
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo