0

Dit was KASK Movement 23

F
News

7

Belmodo zou Belmodo niet zijn als wij een show vol modetalent aan ons laten voorbijgaan. SASK, de modeacademie van Antwerpen, La Cambre en als afsluiter ging we een kijkje nemen bij KASK.

De jaarlijkse modeshow van het KASK heet Movement, dit was al de 23e editie van de Movement show and we loved it! De show vond plaats in de Eskimofabriek te Gent. Wat opviel aan deze modeshow was dat hij veel korter was. Het duurde net iets langer dan een uur en dat was perfect. We waren niet gesatureerd en konden onze aandacht er makkelijk bijhouden.

Dat mocht ook wel want de collecties van dit jaar waren bijzonder kunstzinnig.

Dit was KASK Movement 23
7
Foto © Aaron Lapeirre
Dit was KASK Movement 23
7
Foto © Aaron Lapeirre

Onze favorieten

Anna Andeweg

Anne Andeweg (3e bachelor) toonde haar collectie ‘Les Presque Noires’. Het was heel stijlvol en very wearable! Alle kleuren waren surprise surprise allemaal donker en tinten zwart en grijs. De collectie was erg origineel van snit en prachtig uitgevoerd. 

Dit was KASK Movement 23
7
Foto © Aaron Lapeirre
Dit was KASK Movement 23
7
Foto © Aaron Lapeirre

Fanny Steppe

Fanny Steppe (3e bachelor) verraste ons met ‘Wicked’. Haar stukken waren erg kleurrijk en heel vernieuwend. Ook vorig jaar sprong miss Steppe ons in het oog. We expect great things from her! Een talent om in de gaten te houden!

Dit was KASK Movement 23
7
Foto © Aaron Lapeirre

Brian Naeyaert

Brian Naeyaert (master) sierde de catwalk met ‘This ain’t New York, this is the Bronx’. De naam verklapt het zelf al veel. De collectie was heel cool en very streetstyle. Bewandel de straten van Gent met deze kleren en je krijgt instant street cred. Super coole collectie!

De winnaar van de Belmodo Award

Drum roll please ...

Dit jaar kozen wij voor Maaike Van den Abbeele! Het was niet makkelijk dit jaar maar Maaike Van den Abbeele verdiende onze award 100%. Hou Belmodo goed in de gaten want je zou wel eens binnenkort meer van haar kunnen zien.

Dit was KASK Movement 23
7
Foto © Aaron Lapeirre

Maaike Van den Abbeele

Maaike Van den Abbeele (master) liet ons haar meesterwerk ‘MA_JAPAN’ zien. Haar werk was gesierd met prachtige embroiderie, interessante tekeningen, verfrissende kleuren en een originele snit. Ze lijkt echt hedendaagse mode aan te voelen en creëerde een hippe collectie. 

Wij zijn alvast benieuwd wat de toekomst brengt voor deze creatieve genieën!

21.06.2016
Geschreven door Florence Van de VeldeWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten