0

Dit was de signeersessie van Josje @ Waasland Shopping Center

F
News

5

Zaterdag 15 oktober 2016 was niemand minder dan Josje Huisman te gast in het Waasland Shopping Center om er haar boek #dresscodejosje te signeren. Uiteraard waren ook wij erbij.

Samen met Belmodo en Borgerhoff & Lamberigts bracht Josje enkele weken geleden haar eigen boek uit. De lancering in Klub Goud werd één groot roze feest! Zaterdag zakte het ex-K3'tje af naar Waasland Shopping Center om er haar fans te ontmoeten en hun exemplaar van #dresscodejosje te signeren. Dat deed ze - zoals we van haar gewoon zijn - in stijl. 

Josje signeert haar stijlgids
5
Foto © Bram Laebens

Dat Josje van roze tulle en shiny paillettes houdt weten we ondertussen allemaal wel. Maar achter alle glitter & glamour schuilt gewoon een super sympathieke chick die met veel plezier tijd maakt voor haar fans. Met een natuurlijke flair ging ze met iedereen op de foto en voorzag ze enkele honderden boeken van haar handtekening. Niet alleen Josje had zich speciaal opgemaakt voor de signeersessie, ook de fans hadden duidelijk hun best gedaan!

Josje signeert haar stijlgids
5
Foto © Bram Laebens

Verschillende jongens en meisjes hadden wel meer dan een uur en een half in de rij gestaan in het Waasland Shopping Center om Josje te kunnen ontmoeten. In een gigantische rij stonden ze geduldig aan te schuiven voor die ene foto of die ene krabbel van hun idool. 

Ook Tiany was erbij om de wachtende fans te entertainen en enkele vragen te stellen. Daarnaast was ze voor de gelegenheid ook eventjes fotografe van dienst.

Josje signeert haar stijlgids
5
Foto © Bram Laebens

In haar persoonlijke stijlgids neemt Josje je mee in haar kleerkast en laat ze je kennis maken met haar eigenwijze kijk op fashion en trends. Het belangrijkste dat ze haar fans wil meegeven is dat het oké is om je eigen ding te doen en dat iets als een 'dresscode' eigenlijk niet bestaat. Zolang je je zelf goed voelt in wat je aanhebt kan alles! 

Josje signeert haar stijlgids
5
Foto © Bram Laebens

Heb je nog geen exemplaar van #dresscodejosje? Haast je naar je dichtsbijzijnde boekhandel of bestel het boek op de webshop van Borgerhoff & Lamberigts. 

17.10.2016
Geschreven door Luisa DevadderWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten