1

Dit was de boeklancering van #dresscodejosje

F
News

08.09.2016
Geschreven door Amélie De Rycke

Gehuld in roze tule en met een brede glimlach verscheen Josje Huisman gisteren aan de A-Tower in Antwerpen voor de lancering van haar boek #dresscodejosje. Van de signeersessie tot de spetterende afterparty, Belmodo was erbij.

Josje miste haar entree niet. Als een rasechte diva werd ze in een mum van tijd omsingeld door een meute journalisten en enthousiaste fans die haar prachtige jurk van Tim Van Steenbergen op beeld vastlegden. 

De eerste fans arriveerden al om 14u in de namiddag en wachtten maar liefst vijf uur lang om een glimp van hun idool op te vangen en met een gesigneerd exemplaar van #dresscodejosje terug naar huis te keren. Josje nam tijd voor iedereen die aan de signeertafel verscheen en glunderde van trots bij elke krabbel die ze zette. 

Op de - voor deze gelegenheid - roze loper heel wat schoon volk. O.a. Peter Van de Veire, Marie Verhulst, Eline De Muynck, Joy Anna Thielemans en bestie Moora Vander Veken kwamen Josje feliciteren met haar stijlgids. Ook het gloednieuwe K3-trio, Klaasje, Hanne en Marthe, en manager Kristel Verbeke kwamen meevieren, en zorgden zo voor de mini K3-reünie waarop iedereen stiekem gehoopt had.

Om 21u was dan het officiële moment aangebroken. Josje stelde haar boek aan pers, vrienden en familie voor en werd door Peter Van De Veire aan een spervuur van vragen onderworpen. Daarna was het tijd voor cadeautjes en bloemen om de avond met een spetterende afterparty af te sluiten!

"Het is vooral een inspiratieboek, ik wil de mensen meegeven dat ze hun eigen stijl mogen ontdekken en dat ze mogen experimenteren." - Josje Huisman

Ook wij bij Belmodo zijn trots op deze inspirerende stijlgids die we samen met Josje en onze grote broer Borgerhof&Lamberights realiseerden! #topteam

#dresscodejosje ligt op dit eigenste moment al op jou te wachten in de boekhandel bij jou in de buurt én in de webshop van uitgeverij Borgerhof&Lamberights. Een exemplaar heb je al voor € 22,95. Go and discover your own style!
Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten
Nederlands Français
Popular
Latest

Nieuw boek Tiany Kiriloff: gesigneerd


Shop now
Wedstrijden
AgendaWin de HP ENVY Photo 7830 printer en HP Instant Ink

Deelnemen


Win een Atelier Veritas Box

Deelnemen

Guest editor

Eline Starink

Word Belmodo lover


Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in

Volg Belmodo

Sponsored
Wedstrijden


Win de HP ENVY Photo 7830 printer en HP Instant Ink

Deelnemen


Win een Atelier Veritas Box

Deelnemen
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo