2

Dit was Barefoot 2016

F
News

Op zaterdag 17 september 2016 vond de derde editie van Barefoot plaats, en bij Belmodo konden we dit festival uiteraard niet aan ons laten voorbijgaan.

We waren aanwezig op de 3de editie van Barefoot, en we kunnen met veel enthousiasme zeggen dat het een knallereditie was! Zoals beloofd kwamen we terecht in een andere dimensie waar savage people heersten en muziek, kunst en zelfexpressie de toon zetten. Een gezellige zithoek met denim zetels en ballonnen die de heldere lucht versierden, vormde het ideale plekje om de overheerlijke snacks die ter plekke verkrijgbaar waren, te verorberen.

Het evenement vond plaats in het Nachtegalenpark in Antwerpen, dat de ideale setting vormde voor een evenement waar liefde voor de natuur en de ruwe, onbewerkte persoonlijkheden van mensen centraal stonden. Mensen van elke leeftijd waren er welkom, en zelfs voor kinderen was dit de ideale speeltuin om hun creativiteit in naar boven te halen. Charlotte de Cockdj, kunstenares en bedenker van het festival - troffen we al dansend voor de dj-booth aan, volledig in thema met een all-black outfit en spaceglasses.

De gezichten van de aanwezigen waren feestelijk versierd door de kundige hand van make-up artist Nils Missorten, en Nina de Man maakte ons in de voormiddag helemaal zen tijdens een rustgevende yogasessie. Het decor van het festival bestond uit prachtige kunstinstallaties die deden denken aan primitieve bouwwerken uit de oertijd.

Barefoot 2016
2
Foto © Barefoot

Verder werden we bij de ingang verrast door een verzameling kleurrijke meubels die stuk voor stuk te koop waren, zodat je ook een stukje van Barefoot kon meenemen naar je huis. It was all about art!

Zij die afwezig waren, hadden ongelijk!

26.09.2016
Geschreven door Anaïs LybaertBelmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten
Nederlands Français
Popular
Latest

Nieuw boek Tiany Kiriloff: gesigneerd


Shop now
Wedstrijden
AgendaWin de HP ENVY Photo 7830 printer en HP Instant Ink

Deelnemen


Win een Atelier Veritas Box

Deelnemen

Guest editor

Eline Starink

Word Belmodo lover


Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in

Volg Belmodo

Sponsored
Wedstrijden


Win de HP ENVY Photo 7830 printer en HP Instant Ink

Deelnemen


Win een Atelier Veritas Box

Deelnemen
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo