0

Dit moet je bekijken voor je trouwt

F
News

2

Voor jij het ja-woord zegt, kijk je best nog even naar deze series en films zodat je zeker weet waaraan je begint!

Het perfecte witte kleed, het perfecte kapsel, de perfecte make-up maar vooral de perfecte man om mee in het huwelijksbootje te stappen. Het is allemaal wat. Er mag geen enkel detail ontbreken op je trouwdag. Je kijkt beter even naar volgende films en series zodat je goed voorbereid bent. Als je toch zeker bent van je stuk, kan je eens goed lachen met wat drama bij trouwerijen.

Dit moet je bekijken voor je trouwt
2
Foto © Your Fashionshoot

Bridezillas

Bridezillas toont het leven van verloofde vrouwen en toont hun drukke schema’s waarin ze met hun familie, de familie van de bruidegom maar ook met de bruidsmeisjes praten over het huwelijk en het vrijgezellenfeest. Meestal zijn deze bruiden way over the top en willen ze bij alles hun zin krijgen. Dit leidt tot hilarische ruzies en scènes die te dwaas zijn voor woorden. Do not try it at home is de boodschap!

Bachelorette

De geweldige Rebel Wilson, die Becky Archer speelt, is tot grote verbazing van de knappe vriendinnengroep de eerste die in het huwelijksbootje stapt. De meiden hebben absoluut geen ervaring met het organiseren van een vrijgezellenfeest en vinden al helemaal geen gepaste outfit voor een huwelijk. Dat het allemaal niet van een leien dakje loopt, is duidelijk … HELP!

Say yes to the dress

Le moment suprème want het is tijd om de perfecte bruidsjurk uit te kiezen. Dit is een grote opgave en je kan hier best wat hulp bij gebruiken. Neem je beste vriendinnen, je zussen of je moeder mee en pas zoveel jurken as possible. Deze serie toont hoe dames met hun squad van vrienden tientallen jurken passen om zo hun it-dress vinden.

Kijk je er ook naar uit om je trouwjurk uit te kiezen? Overhaast niets en zorg dat je 100% straalt tijdens de mooiste dag van je leven. Ook wanneer je vrienden niet helemaal akkoord zijn, opteer je best voor de jurk waar jij je het best in voelt. You are the boss.

Monster-in-Law

Achter de perfecte man, staat misschien een iets minder perfecte schoonmoeder wiens hart je eerst moet veroveren voor jij die speciale ring rond je vinger mag doen. Jammer genoeg lukt dat niet bij iedereen. In Monster-in-Law neemt Jeniffer Lopez het op tegen een monster van een schoonmoeder die er alles aan doet om het huwelijk te saboteren. Hoe hard ze ook haar best doet, het heeft geen effect. Wie wint de strijd om het mannenhart? Kijk hoe jij het wel goed aanpakt!

Bridesmaids

Hoera, Rebel Wilson lijkt een grote fan te zijn van trouwerijen want ook in deze film kan je haar spotten. Bridesmaids gaat over 2 beste vriendinnen Lillian en Annie. Wanneer Lillian gaat trouwen, is het logisch dat best friend Annie bruidsmeisje zal zijn. Annie is koningin ter rijk, tot ze ontdekt wat haar als bruidsmeisje te wachten staat. Tijdens een reis naar Las Vegas gebeuren er drama’s die zowel zij, als wij nooit zullen vergeten …

Als je nog steeds geen genoeg krijgt van witte jurken, vrijgezellenparty’s en heel veel drama, dan kan je nog verder lachen met volgende series en films:

  • A few best man
  • The wedding planner
  • Our Family Wedding
  • Meet the parents
  • Don’t tell the bride
22.04.2016
Geschreven door Stef PoortmansWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten