0

Dit draagt Kim Kardashian in 2025

F
News

13

Van Kim Kardashian kan je alles verwachten. Lees hier wat wij voorspellen voor 2025!

Kim Kardashian schreef een brief naar haar 45-jarige zelf. In haar brief pent ze onder andere neer dat ze hoopt dat zus Khloe de ware liefde vindt en Kendall nog steeds hoge toppen scheert als model. Ook wenst ze dat er tegen dan een of ander groene smoothie uitgevonden is die je eeuwig een bruin kleurtje geeft. Dream on, sweetie!

Wat die smoothie betreft, vrezen we dat Kim het zelfs in 2025 bij haar spraytan zal moeten houden. Waar we echter wel nieuwsgierig naar zijn, is naar Kim K’s stijlevolutie. Gaat ze in 2025 voor nog extremer of verliest ze eindelijk haar wilde haren?

Kim Kardashian staat niet meteen bekend om haar serene, ingetogen outfits. Voor miss K geldt the bolder, the better. Een streepje bloot hier (ok, zeg maar streep), een veertje daar, nog een glittertje erbij… We hebben het allemaal zien passeren. De vraag is maar of the queen of contouring er op haar 45ste nog steeds zo zal bijlopen. We hopen vurig voor kleine North dat Kim het tegen 2025 iets rustiger aandoet wat de décolletés betreft. 

Street style
13
Foto © Keeping up with KimYe
In een rok van Proenza Schouler, blazer van Maison Martin Margiela en schoenen van Tom Ford  - juni 2015
13
Foto © Elle
In New York - september 2015
13
Foto © Elle
In Givenchy - maart 2015
13
Foto © Elle

Dat ze op haar 45ste de minijurkjes met naveldécolleté aan de kant laat liggen, valt te betwijfelen. Als Kim ook maar een fractie van de genen van mama Kris Jenner heeft geërfd, zal de reality-ster zelfs binnen 20 jaar nog met een figure hugging dress de deur uit kunnen. Getuige onderstaande foto’s.

Mama Kris Jenner - februari 2015
13
Foto © Daily Mail
Kim Kardashian en mama Kris Jenner
13
Foto © Daily Mail
Street style Kris Jenner
13
Foto © Daily Mail

Hoewel moeder en dochter een gelijkaardige kledingstijl hebben en zich door elkaar laten inspireren, vermoeden we dat Kim tegen 2025 nog meer naar de kledingstijl van Kris Jenner zal neigen. Kim K heeft bewezen dat de tijd haar stijlgevoel alleen maar goed heeft gedaan en dat belooft voor de toekomst.

Kris Jenners sense of style is immers ook pas op latere leeftijd beginnen pieken. Eén ding is zeker: Kim Kardashian zal binnen 9 jaar nog steeds de hoofden laten draaien. Of dat in de positieve of negatieve zin is, laten we in het midden.

Kim back in the days
13
Foto © Daily Mail
Kim back in the days
13
Foto © Daily Mail
Kim back in the days
13
Foto © Daily Mail
Kim back in the days
13
Foto © Daily Mail
Kim back in the days
13
Foto © Daily Mail

Wij vinden Kims witte laarzen legendarisch. Welke foute look is jouw favoriet?

18.02.2016
Geschreven door Laura DeboelWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten