0

Dirty Dancing komt naar Oostende!

F
News

2

Kursaal Oostende pakt elke zomer uit met een internationale show en dat is dit jaar niet anders. Eind juli staat de musical Dirty Dancing er twee weken op het programma.

De musical toert al meer dan 10 jaar de wereld rond en nu is het eindelijk de beurt aan België. Er staan in totaal 14 shows op de planning, van dinsdag 26 juli 2016 tot en met zondag 7 augustus 2016. Alle praktische info kan je hier terugvinden.

Dirty Dancing, The Classic Story on Stage” is gebaseerd op de kaskraker uit 1987, met steracteurs Patrick Swayze en Jennifer Grey in de hoofdrol, en brengt het tijdloze liefdesverhaal van Frances 'Baby' Houseman en Johnny Castle op een prachtige manier tot leven.

Dirty Dancing komt naar Oostende!
2
Foto © Kursaal Oostende

De jonge Frances moet tegen haar zin met haar ouders mee op vakantie. In het resort leert ze al snel enkele lokale werknemers kennen, waaronder de sexy dansleraar Johnny. Ze beleeft er uiteindelijk de tijd van haar leven en leert er dansen als de beste. Stilaan bloeit er ook iets moois tussen Frances, oftewel 'Baby', en Johnny.

In de musical schitteren de allerbeste dansers ter wereld, dus het wordt sowieso een avond om nooit meer te vergeten. Koop nu je ticket of doe mee met onze wedstrijd en have the time of your life!

20.06.2016
Geschreven door Babs GabrielWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten