0

Dior presents Marion Cotillard

F
News

5

Marion Cotillard schittert in de campagne van de nieuwe Lady Dior.

De actrice, al sinds 2008 ambassadrice van Dior, had voor de gelegenheid een zwart jurkje aan met geometrisch décolleté van de Cruise 16 collectie.

Dior presents Marion Cotillard
5
Foto © Dior

De nieuwe collectie bestaat uit handtassen in verschillende kleuren, waaronder een wijnrode tas en een metallic cannage. Het geweven cannage design vond zijn oorsprong in de Napoleon III stoelen waarvan Christian Dior grote fan was.

Lady Dior werd ontworpen vanuit de idee om een iconische handtas te creëren, die door iedereen herkend wordt. Mission accomplished, I dare say! Typisch aan de, in 1994 ontworpen, tas is dat die geen schouderriem heeft waardoor je ze in je hand draagt.  Hiermee sluit ze perfect aan op de trend die we ook bij andere designers terugvinden dit seizoen.

Dior presents Marion Cotillard
5
Foto © Dior
Dior presents Marion Cotillard
5
Foto © Dior
Dior presents Marion Cotillard
5
Foto © Dior

Twee jaar na de introductie van de tas werd de naam omgedoopt tot Lady Dior als eerbetoon aan Princess Diana, die instant verliefd werd op deze unieke tas tijdens een bezoek aan Parijs. Van zodra de tas in de winkeletalages verscheen, was Lady Dior een instant succes. De bijnaam van deze iconische tas is 'Chouchou'. Begrijpelijk, hij is ook onze favoriet!

29.10.2015
Geschreven door Griet DemuynckWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten