0

#differencemaker Olivia Borlée voor Clinique

B
News / News

4

Sprintster Olivia Borlée mocht niet alleen de Belgische vlag dragen tijdens de openingsceremonie van de Olympische Spelen in Rio. Ze is ook één van de gezichten van de #differencemaker-campagne van Clinique.

De naam Borlée klinkt bij het grote publiek vooral bekend in de oren door de drie broers Borlée die scoren op verschillende loopwedstrijden. Zus Olivia Borlée is nochtans minstens even goed bezig. Ze won al een aantal keer het Belgisch Kampioenschap en ze won - uiteindelijk - een gouden medaille op de Olympische Spelen van 2008. 

#differencemaker Olivia Borlée voor Clinique
4
Foto © Bram Laebens

Samen met onze Tiany Kiriloff is ze nu het gezicht voor de #differencemaker-campagne. Met deze actie wil Clinique aantonen dat één verandering in je gedrag, heel veel verschil kan maken. Hiervoor werden een aantal internationale gezichten gekozen die elk hun verhaal vertellen. Zo zien we o.a. Gina Rodriguez en Nazan Eckes.

Voor Olivia Borlée sprongen twee filmpjes er echt uit:

“Mijn favoriet tussen de #differencemaker-video's is sowieso die van Victoria Pendleton. Haar boodschap over sport komt volledig overeen met wat ik wil overbrengen. Ik herken me ook in haar strijd en in de weg die ze afgelegd heeft als vrouw.”

“Het tweede filmpje dat me inspireert is dat van Janine Chang. Ik ben ervan overtuigd dat als je je engageert voor een gezonder leven, dat je meer naar jezelf en je eigen lichaam gaat luisteren en het beter leert kennen. Je ontdekt dingen van je lichaam waarvan je niet wist dat je ze in je had, zowel fysiek als mentaal. Dat zorgt ervoor dat we onze grenzen kunnen verleggen en dat we onze gekste dromen kunnen verwezenlijken.”

#differencemaker Olivia Borlée voor Clinique
4
Foto © Bram Laebens

In haar eigen filmpje heeft Olivia het vooral over het sporten en hoe ze in het leven staat. Ze vertelt ook over make-up en beauty. Tijdens het sporten zorgt ze ervoor dat ze toch een beetje opgemaakt is. "Bovendien is het belangrijk dat mijn huid goed gehydrateerd wordt, aangezien ik vaak door weer en wind ga trainen. De juiste verzorging daarvoor vind ik terug bij Clinique", laat ze ons nog weten. Daarom is ze ook het ideale gezicht voor deze campagne. 

Haar grootste steun en toeverlaat is haar familie. Zij zorgen ervoor dat Olivia telkens opnieuw haar doelen haalt en dat haar projecten slagen. Voor haar is de eenheid van haar familie haar sterkte.

#differencemaker Olivia Borlée voor Clinique
4
Foto © Bram Laebens

Voor meer informatie over deze campagne kan je terecht op de website van Clinique. Als je de campagne wil volgen op sociale media, kan dat via #DifferenceMaker.

22.08.2016
Geschreven door Laura De SmetWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten