0

Diesel Bad

B
Fragrances

5

Mannelijk, sexy en een echte verleider, dit flesje is een echte bad boy. Laat alle vrouwen rondom jou in zwijm vallen met het nieuwe Diesel Bad parfum.

We kennen ze allemaal, de bad boys. Smoking hot, maar tegelijkertijd niet echt te vertrouwen. Ze moeten slechts één keer diep in onze ogen kijken en onze bambi modus springt al op actief. Vanaf dat moment kunnen ze doen, zeggen en proberen wat ze willen, want alles klinkt als muziek in de oren. Rond dit iconisch mannelijk figuur heeft Diesel een gloednieuw parfum ontwikkelt. Een verleidelijke en intense geur met een verslavend kantje, net zoals een echte bad boy

Het parfum heeft een frisse, zoethoutachtige geur. Diesel Bad is het allereerste parfum dat zowel tabak als caviaar samenbrengt. Verder wordt dit intens aroma versterkt door lavendelextracten, citrus en cardemon. Ik hoor je al denken, wat doet caviaar in hemelsnaam in een geurtje? Wel, dit luxe product heeft een erg uitgesproken zoute smaak. Denk maar aan een stevig gespierd en tikkeltje bezweet mannenlichaam. Het flesje heeft de looks van een echte verleider. Een zwarte look die sprekend lijkt op een zwart lederen jack met een intens gouden inhoud. Zijn we niet allemaal super benieuwd wat er achter die ruwe bolsters schuilt? Diesel laat zich alvast niet afschrikken door een vleugje erotiek

DIESEL BAD
5
Foto © Luka Host
DIESEL BAD
5
Foto © Luka Host
DIESEL BAD
5
Foto © Luka Host

Om de launch van dit sensuele parfum te vieren werden BelmodoLars en ikzelf uitgenodigd om samen met Diesel Bad naar Parijs te trekken. Hier vond de exclusieve "How bad are you"-party plaats. Influencers, bloggers, journalisten en de belangrijkste fashion people vanuit heel Europa waren hier aanwezig. Je kan je niet voorstellen hoe zenuwachtig we beiden waren om al deze fashionista's en bad boys in real life te ontmoeten. 

De private limo voerde het Diesel Bad-team naar de party location. Een koninklijke trap bracht ons naar hogere sferen waar alle sensuele magie plaats vond. Een full black feestzaal met wel 3 immense bars, een lichtgevende dansvloer, knappe bartenders en zelfs een echte Diesel slaapkamer. We kropen lekker tussen de lakens en namen enkele pikante foto's als souvenir. 

Als kers op de taart - alsof het nog niet sweaty genoeg was - kwam zangeres Tinashe de zaal helemaal in vuur en vlam zetten. Een avond vol slut drops, booty shakes en een 10 tal 'Sex on the beaches' maakte deze ervaring onvergeetelijk. Na middernacht moest de camera wel stoppen met filmen. Een beetje privacy mag toch, niet? 

DIESEL BAD
5
Foto © Diesel

Na al deze sexyness mogen we model van dienst absoluut niet vergeten: Amerikaans acteur Boyd Holbrook. Deze hunk schitterd in het reclamespotje op tv, de banners in de bushokjes en in je favoriete magazine. Volgende keer weet je wat je te doen staat als mister Boyd plots naast je staat. Feel the heat

Diesel Bad is verkrijgbaar in een eau de toilette, showergel en deodorant. Zodat elk plekje van jouw lichaam of dat van je partner ruikt als een true bad boy. 

12.09.2016
Geschreven door Jan Van EldereWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten