0

Dear Lord, de Beauty Bible is hier

B
News / News

2

In samenwerking met Belmodo brengt Ici Paris XL haar eigen Beauty Bible uit. Dit is dé beauty spot bij uitstek en neem het van ons aan: de boek is een must voor alle beauty lovers!

Een uitgebreid aanbod aan parfum, huidverzorging en cosmetica, onder begeleiding van professioneel advies van beauty experts, dat is Ici Paris XL. Bij het merk vonden ze het hoog tijd om al die jaren expertise te delen met de rest van de wereld. Hooray! Een project waar Belmodo met veel plezier aan wilde meewerken. Zo gezegd, zo gedaan #thatshowweroll.

In de 'Beauty Bible' verzamelt het merk haar kennis over 3 verschillende domeinen: parfum, skin care en make-up. Het boek leert je het verschil tussen serums en crèmes, hoe je de perfecte teint creeërt en nog zo veel meer.

De Beauty Bible is dan ook dé ultieme manual om er elke dag opnieuw fan-tas-tisch uit te zien of er net extra glamorous uit te zien tijdens de eindejaarsperiode!

Of je nu een make-up artist bent die uren voor de spiegel spendeert of net niet, voor elk wat wils in de Beauty Bible. Iedereen kan de gepaste schoonheidsrituelen en make-up looks terugvinden, met stap-voor-stap instructies en foto's, zowel voor mannen als vrouwen.

Het boek 'ICI PARIS XL Beauty Bible' is verschenen bij Borgerhoff & Lamberigts, kost € 29,95 en is te verkrijgen vanaf zaterdag 28 november 2015 bij Ici Paris XL. Dit wordt hét boek dit najaar, zeg maar dat Belmodo het gezegd heeft!

Beauty_Bible
2
Foto © Ici Paris XL
30.10.2015
Geschreven door Griet DemuynckWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten