0

De zomerhitjes van de Belmodo Bloggers

F
News

1

Bij de zomer horen frisse cocktails, dagjes aan het strand, zwoele zomeravonden, maar ook zomerhitjes! Ontdek hier de zomerhitjes van de Belmodo Bloggers.

This ain't nothing but a summer jam - Bronze skin and cinnamon tans whoa! Klinkt dit je nog bekend in de oren? Het was dé zomerhit van 2003 en voor veel mensen blijft het een echte zomerklassieker.

Elke zomer komen er natuurlijk nieuwe zomerhitjes uit en onze Belmodo Bloggers vertrouwden ons hun zomerhitjes van 2016 toe.

Tiany Kiriloff

Tiany is deze zomer helemaal into Panda van Desiigner “Ik begrijp maar de helft van wat er gezongen wordt, maar het nummer heeft gewoon een vette beat.” Ook Action van Cassius ft. Cat Power & Mike D vindt ze een “ongelooflijk vet nummer”.

Nanja Massy

Nanja kan zich dan weer helemaal laten gaan op One Dance van Drake ft Wizkid & Kyla. “Het nummer heeft een zomerse beat en doet me alvast wegdromen naar mijn zomervakantie eind juli.”

Lima Ché

Lima houdt van de mix van Engels en Albanees in het nummer Bonbon van Era Istrefi. Ze leerde het nummer deze zomer kennen en vindt het zalig om op te bewegen. Onderweg naar het strand zet ze graag Wesh Alors van Jul op in de auto, “een stoer, dansbaar, Franstalig nummer.”

Lize Feryn

Lize is deze zomer grote fan van Cheap Thrills van Sia. “Het nummer bezorgt me een echt zomergevoel en ik zet de radio altijd luider als ze het spelen.”

Delfien Debroux

Delfien haar zomerhit van 2016 is Wild Things van Alessia Cara. “Ik leerde Alessia Cara deze zomer kennen op Rock Werchter en was onmiddellijk fan.”

Jill Shaw

Jill bracht in 2012 zelf een zomerhitje uit met Summer Sucks. Deze zomer draait ze Firefly van Mura Masa ft. Nao grijs. “Het is niet echt een nieuwtje, maar ik word er ongelooflijk goedgezind van. De vibes komen volledig overeen met hoe ik me nu voel!”

Kan jij je ook vinden in de zomerhitjes van de Belmodo Bloggers?

19.07.2016
Geschreven door Babs GabrielWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten