0

De werking van Been

F
News

3
28.07.2014
Geschreven door Stéphanie D'Heygere

Been bestaat ondertussen al bijna 4 jaar. De hoofdzetel is gevesigd in Kortrijk, maar doordat ik bijna constant in Parijs vertoef, heeft mijn broer Benoit een belangrijke rol. Vandaar dat ik hem vroeg om een klein stukje te schrijven voor deze guest editorial!

"Sinds de opstart van Been by D'heygere ben ik altijd nauw betrokken geweest bij het project. Het juridische, financiële en logistieke neem ik voor mijn rekening.

De werking van Been
3
Foto © Stéphanie D'Heygere

'Hoe verloopt de samenwerking?' hoor ik jullie al denken. Hoewel we karakterieel zeer veel van elkaar verschillen, komen we zeer goed overeen. Onze verschillende persoonlijkheden zorgen er o.a. voor dat er een zekere complementariteit bestaat. Stephanie is meer impulsief, terwijl ik meer beredeneerd ben.

Uiteraard zijn er momenten waarop er woorden gewisseld worden en er abrupt een einde komt aan een telefoongesprek. Tot nog toe zonder verdere gevolgen. Gelukkig maar!!"

De werking van Been
3
Foto © Stéphanie D'Heygere

Onze collectie wordt in Nederland geproduceerd en nadien naar Kortrijk opgestuurd: zo is mijn broer verantwoordelijk voor al de bestellingen die we ontvangen via onze e-shop, mijn mama zorgt voor de verpakking. Ik neem het creatieve gedeelte op mij, alsook de pers. We werken ook nauw samen met Adulte Adulte Studio. Florent en Daniel zijn grafische ontwerpers gevestigd in Parijs, en ondertussen ook vrienden. Zij zorgen voor de website en de identiteit. Zij hebben onder andere ons logo ontworpen.
Wedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten