0

De Stiletto Run powered by La Bottega!

F
News

9
26.05.2012
Geschreven door Kenneth Ramaekers

Morgen zondag 27 mei 2012 zijn we weer zover. Dan organiseer ik voor de 4de keer ondertussen de Stiletto Run Hasselt powered by La Bottega in samenwerking met Belmodo.tv.

De aanleiding voor de allereerste editie was de expo ‘In Her Shoes’ in 2009. Daarover hebben jullie eerder al kunnen lezen.

MMH_StilettoRun07
9
Foto © Modemuseum Hasselt

Ik wou een ludieke actie organiseren om de expo tijdens de autoloze zondag in Hasselt in de spotlights te plaatsen. En het was meteen een groot succes! Een mooi deelnemersveld, prachtig weer en duizenden toeschouwers. Daarna kwam de vraag van deelneemsters, publiek en sponsors om een nieuwe editie te organiseren en sindsdien is de boot vertrokken.

MMH_StilettoRun_03
9
Foto © Modemuseum Hasselt
MMH_StilettoRun_04
9
Foto © Modemuseum Hasselt
MMH_StilettoRun06
9
Foto © Modemuseum Hasselt

De voorwaarden zijn simpel: Je moet 300 meter rennen op hoge hakken (pumps) van minimum 9cm hoog en maximum 1,5cm breed. Laarzen zijn uiteraard niet toegelaten. Er mogen maximum 100 dames deelnemen die per 50 een halve finale lopen en daarvan gaan telkens de eerste 15 (dus 30 in totaal) naar de finale. De hoofdvogel is een shoeshopping bon van schoenenwalhalla La Bottega in Hasselt ter waarde van € 1.500,-, voor de tweede is dat € 750,- en voor de 3de € 250,-. Niet mis als je het mij vraagt!

Is het makkelijk om zo’n ‘Run’ te rennen? Neen, maar ook niet onhaalbaar. Hoe weet je dat Kenneth? Wel ik heb vorig jaar (uitgedaagd door Het Belang van Limburg) zelf mogen rennen op hoge hakken en dus kan ik uit ervaring spreken. Ik liep tegen een journaliste van HBvL, en heb wel verloren maar het verschil was eigenlijk minder groot dan ik verwacht had. Het was zelfs mijn allereerste keer op hoge hakken, dus doenbaar is het zeker.

MMH_StilettoRun01
9
Foto © Modemuseum Hasselt
MMH_StilettoRun10
9
Foto © Modemuseum Hasselt

We zijn een Modemuseum en naast die prijzen voor ‘de snelsten’ onder de deelneemsters hebben we ook een aantal mooie prijzen voor de dames die extra aandacht besteden aan hun garderobe. ‘Stijlvol deelnemen is belangrijker dan winnen’ zeg ik altijd. De best geklede dame krijgt zondag een designeroutfit van € 750,- van Stijn Helsen. Via Facebook kan in de dagen erna via Belmodo.tv ook nog ‘geliked’ worden en de deelneemster met de meeste ‘likes’ wint een outfit van Essentiel ter waarde van € 350,-. Eén van de stemmers krijgt trouwens net dezelfde prijs.

MMH_StilettoRun05
9
Foto © Modemuseum Hasselt

En dan is er nog de fameuze pechprijs! Een prachtige creatie van Chocolatier Boon uit Hasselt die garant staat voor enkele kilo’s chocolade. Zo wordt de meest ‘onfortuinlijke’ toch nog de meest ‘fortuinlijke’.

Voor alle deelneemsters is er een mooie goodiebag en alle 30 finalistes krijgen een ‘Silk ’n liss’ toestel van Babyliss ter waarde van € 49,90 mee naar huis bovenop hun goodiebag.

MMH_StilettoRun02
9
Foto © Modemuseum Hasselt

Meer dan genoeg redenen om die hoge hakken aan te trekken lijkt me. Het gaat mooi weer worden dus als je niet bij de geselecteerden bent om mee te rennen kom dan zeker supporteren voor al die moedig dames!

Tot maandag voor mijn laatste verslag.

Groeten,

Kenneth
Wedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten