0

De Standaard Magazine: het modenummer

F
News

3
14.09.2014
Geschreven door Lisa Lapauw

De Standaard Magazine, één van mijn favoriete werkgevers, vroeg me om de wintertrends voor 2014 – 2015 samen te zoeken voor een nieuwe fashion shoot voor de mode special, dat eind augustus verscheen.

 

Deze keer geen modellen als model, maar Vlaamse soap acteurs.

De Standaard Magazine: het modenummer
3
Foto © Lisa Lapauw

Bleek een uitdaging. Als je gewoon bent om met professionele modellen te werken, die dagelijks onalledaagse outfits aantrekken alsof het jeggings en crop tops zijn, dan zijn acteurs met een uitgesproken mening over stijl, wat hun past en vooral wat hen niet past, een handjevol om te overtuigen van de fotogenieke kracht van sommige ‘rare’ stuks. Het duurde uiteindelijk niet zo lang om hen gemotiveerd te krijgen, zeker nadat ze de prachtige make-up van Sigrid Volders te zien kregen en ze zich comfortable voelden in hun silhouet. 

De Standaard Magazine: het modenummer
3
Foto © Lisa Lapauw

De één al wat vlotter dan de ander werden ze gefotografeerd in de prachtige tuin van de bed & breakfast van het gelijknamige koffiehuis Clouds In My Coffee in Gent.

Credits: fotografie: Mous Lamrabat – make up & hair: Sigrid Volders voor Chanel en Bumble&Bumble – styling: Lisa Lapauw – productie: Ingeborg Deleye - assistent make up: Florence Teerlinck – assistant styling: Laura Geiregat – assistant productie: Eleen Van Hamme 

Quote van de dag: “Whatever you do, it’s important not to forget about the hip movements.
Wedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten