0

De SS2016-trends waar wij naar uitkijken

F
Trends

7

Bij een nieuw seizoen horen nieuwe, verfrissende trends. Wij kunnen alvast niet wachten op een streepje zon zodat we deze SS2016-trends kunnen dragen!

Streepjes

Vergeet de ruitjes van vorig jaar en hou je vast want het streepjesseizoen komt er aan. Overal ga je wit-blauw gestreepte outfits tegenkomen want dit wordt helemaal hip.

Naar deze zomertrends kijken we uit
7
Foto © Paz Halabi Rodriguez

Eviva España

Als je niet het geluk hebt om naar warme oorden te gaan, brengen we die temperaturen gewoon naar hier. Spaanse prints zijn het nieuwe zwart en brengen de Spaanse zon tot in jouw kleerkast.

Naar deze zomertrends kijken we uit
7
Foto © Dan and Corina Lecca

Plooien

Niets gemakkelijker dan een speelse look met plooien. Het is luchtig in de zomer en verdoezelt lichaamsdelen waar jij wat onzeker over bent. Geplisseerde rokken accentueren ook nog eens je strakke taille.

Naar deze zomertrends kijken we uit
7
Foto © thefashioncuisine.com

Pyjama look

Hoe geweldig zou het zijn om recht uit je bed naar je werk te kunnen gaan. Dit seizoen is het eindelijk zover! Met de comfortabele pyjama-look voel jij zo vrij als een vogeltje.

Naar deze zomertrends kijken we uit
7
Foto © modesanssouci.com

Transparant

Transparante stofjes zijn nog steeds niet weg te denken. Vooral deze zomer zijn transparante rokken hot. Deze kan je leuk combineren met een stevigere stof waardoor je wat contrast laat zien.

Naar deze zomertrends kijken we uit
7
Foto © Kim Weston Arnold

Pastelkleuren

Vergeet felle kleuren. Wij zijn dol op prachtige pasteltinten. Pantone riep Rose Quartz & Serenity in januari al uit tot de kleuren van dit jaar. Pastelblauw gecombineerd met roze vullen de nieuwe collecties maar zijn ook apart niet weg te denken.

Naar deze zomertrends kijken we uit
7
Foto © vk.com
05.02.2016
Geschreven door Stef PoortmansWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten