0

De Spring Glow-collectie van Guerlain

B
News / News

9
26.02.2016
Geschreven door Nanja Massy

We dromen stiekem toch al even weg naar de lente. De dagen worden weer langer en daar horen niet alleen fleurige outfits bij, ook onze make-up krijgt een frissere kleur.

Guerlain laat onze dromen alvast werkelijkheid worden met de Spring Glow-collectie. Een sprankelende collectie die elke make-up lover graag in huis wil. 

Geen typische bloemenprintjes voor deze lentecollectie maar strakke minimalistische verpakkingen met hippe pixels in wel heel bijzondere kleuren. Deze collectie van Guerlain straalt levensvreugde en liefde uit. De creative director Olivier Echaudemaison heeft plezier beleefd aan het verstoppen van vrolijke boodschappen in de make-upproducten

De nieuwe Spring Glow Collectie van Guerlain
9
Foto © Charis Boel

We starten met de nieuwe primer Météorites Base Perfecting Pearls anti-dullness. Een primer in een gelformule met daarin kleine bolletjes die o.a. diamantpoeder bevatten, maar ook kleurige parelmoerdeeltjes. Guerlain heeft zijn bekende bolletjes verwerkt in deze primer. De zachtroze bolletjes zweven als het ware door de transparante vloeistof. Het lijken wel echte parels! In de bolletjes zitten de glans- en kleurdeeltjes van de primer opgesloten … echt heel leuk en mooi gedaan. Ik vraag me echt af hoe ze zoiets maken?! Geweldig toch. 

De nieuwe Spring Glow Collectie van Guerlain
9
Foto © Charis Boel

Er zit verzorgende glycerine in, zee-algen en vitamine E. Er is o.a. silica en diamantpoeder toegevoegd om te zorgen voor een stralend effect. Op het mooie transparante glazen flesje zit een pompje, door het oppompen van de base gaan de 'meteorites' kapot en krijg je dus een rozig, parelmoeren vloeistof uit het pompje. De primer is redelijk vloeibaar, maar als het opgenomen is door de huid, hou je een zacht aanvoelende huid over die een mooie maar bescheiden glow geeft. De primer heeft de bekende 'meteorites' parfum van Guerlain en ruikt heerlijk naar viooltjes! Hij zorgt ervoor dat je foundation langer en mooier blijft zitten en ziet er heel luxueus uit. Kortom, een hebbeding

De nieuwe Spring Glow Collectie van Guerlain
9
Foto © Charis Boel

Tip voor het aanbrengen: breng 's ochtends je gebruikelijke huidverzorging aan, gevolgd door de Météorites Base als 1e stap van je make-upritueel. Doe 1 of 2 pompdrukken primer in je handpalm. Breng het product gelijkmatig aan op je gezicht, waarbij je van het midden naar buiten toe werkt. 

Dan gaan we verder met de eyecatcher van deze collectie, de prachtige, Météorites Voyage exceptional compacted pearls of powder … ofwel geperste meteoritesbolletjes in een compact poeder. Het compact poeder bevat 5 verschillende kleuren poedersmet parelmoerdeeltjes die zorgen voor kleurcorrectie van de teint, maar ook het licht vangen om voor een extra helder resultaat te zorgen. Zo zorgen de groene deeltjes ervoor dat roodheid minder opvalt, zorgen de gele deeltjes voor glans, geven de roze deeltje een grauwe huid wat kleur, verhelderen de witte deeltjes en zorgen de paarse deeltjes dat blauw, paarse wallen vervagen. Op de huid aangebracht verdwijnt de poeder en zie je niets van de kleur terug.

De nieuwe Spring Glow Collectie van Guerlain
9
Foto © Charis Boel
De nieuwe Spring Glow Collectie van Guerlain
9
Foto © Charis Boel

Het resultaat is subtiel en de poeder zorgt voor een matte huid. Het maakt je make-up net even wat mooier. Het poeder is fijngemalen, waardoor het echt niet te zien is op de huid, hij verdwijnt direct na het aanbrengen en houdt je huid de hele dag mooi.

De compact poeder zelf is een pareltje ... het is een luxe-uitvoering die loodzwaar is, gemaakt van zilverkleurig metaal. Het deksel heeft kleine witte pareltjes in een reliëf. Handig om weten, de compact is navulbaar.

Dan eindigen we met de meer kleurrijke producten uit de Spring Glow-collectie, de blush en de oogschaduw. Deze komen in een felgekleurde, glanzende verpakking. Iets heel apart voor het huis Guerlain. De prints zijn ook heel anders dan dat we gewoon zijn, de woorden 'smile' en 'enjoy' gedrukt op de poeders! Een knipoog naar plezier van het leven. 

De nieuwe Spring Glow Collectie van Guerlain
9
Foto © Charis Boel

Ecrin 1 Couleurs 13 Enjoy is een gele oogschaduw, die perfect kan gebruikt worden als basistint of als highlighter aan de ogen. De gele tint zorgt meteen voor een heldere, open blik. Je kan hem heel makkelijk combineren met andere kleuren. De kwaliteit en houdbaarheid zijn heel goed. Dus niet enkel voor de prachtige verpakking zou je hem in huis halen. 

Rose aux Joues 17 Smile, een blushduo die voor mij zeker een musthave is voor komende lente. Een fris roze kleur en een donker roze, de kleuren zijn heel mooi op elkaar afgestemd. Je zou ze ook apart kunnen gebruiken natuurlijk. De blush ruikt ook weer heerlijk naar viooltjes, dat is 1 van de redenen dat ik graag poeders en blushes gebruik van Guerlain. Instant happiness door de heerlijke geur!

Ik werk de ogen af met oogpotlood 05 Khaki Driver. De nieuwe langhoudende eye pencils die waterbestendig zijn en echt lang blijven zitten. Bestaat ook nog in Black Jack, Jackie Brown, Deep Purple en Katy Navy. 

Kortom, een heldere uitstraling, een fleurige teint, een zweempje geel voor een sprankelende oogopslag, een vleugje blush dat je wangen doet blozen als je glimlacht … alles wat je wil in een make-up vervat in 1 collectie, dat is Guerlain Spring Glow.

De nieuwe Spring Glow Collectie van Guerlain
9
Foto © Charis Boel
De nieuwe Spring Glow Collectie van Guerlain
9
Foto © Charis Boel

WEARING:
Wedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten