1

De pony is back!

B
Hair

Met de seizoenen veranderen wij ook graag onze haarstijl. Dit najaar gaan we allemaal massaal voor een fringe met heel, heel veel volume!

Heb je je voorlopig nog niet gewaagd aan big bangs? Dan wordt dat nu hoog tijd, want deze hairdo wordt een grote hit dit najaar. Hierbij wordt je pony onregelmatig geknipt, zodat het een getextureerd geheel van laagjes is. Het kapsel is nochtans niet nieuw, maar zoals dat steeds gaat met trends, is ook deze na lange tijd weer razend populair. Verschillende celebrities, zoals bijvoorbeeld Alexis Bledel uit Gilmore Girls, hebben het ons al voorgedaan, en zij vormen dan ook de beste inspiratie om ons kapsel op te baseren.

Before you make the cut, denk je best eerst eens goed na of je wel zeker bent dat je voor een pony wil gaan. Ze vergen veel onderhoudswerk en kunnen bij winderig weer al eens ongewenst in je ogen hangen.

Heb je beslist om er toch voor te gaan? Good for you!  Er zijn een heleboel mogelijkheden met een dikke fringe en je kan er eindeloos veel variatie in aanbrengen. Ons gezicht heeft een specifieke vorm, en met de verkeerde keuze van pony kan dit heel onflatterend zijn. Lees daarom eerst eens onze tips door voor je je haar onder handen laat nemen.

Hartvormig gezicht

Heb je een hartvormig gezicht? Dit kan je zien als je gezicht het breedst is ter hoogte van de slapen, en versmalt naar je kin toe. Zoja, dan laat je je pony best naar de zijkant knippen. Aangezien je een ietwat breder voorhoofd hebt, is dit een goeie truc om het kleiner te doen ogen.

Een ovaal gezicht

Bij een ovaal gezicht is de lengte 1½ keer de breedte, en is de kin afgerond. Bij deze gezichtsvorm past zowat elk kapsel, dus je kan hier elke vorm van pony bij dragen. Lucky you!

Vierkant gezicht

Heb jij een brede hoekige kaaklijn waarbij de jukbeenderen ongeveer op gelijke hoogte staan met de slapen? Dan heb jij, net als Keira Knightley wellicht een vierkant gezicht. Accentueer je gezicht met een pony die net over je wenkbrauwen valt en die aan de zijkanten langer wordt. 

Rond gezicht

Heb je een rond gezicht? Dan heb je best veel volume boven op je hoofd, om zo de illusie te creëren dat je gezicht langer is. Je gaat dus best niet voor een rechte pony, maar voor een iets langer, schuin model

Durf jij de big bangs aan?

09.10.2016
Geschreven door Anaïs LybaertBelmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten
Nederlands Français
Popular
Latest

Nieuw boek Tiany Kiriloff: gesigneerd


Shop now
Wedstrijden
AgendaWin de HP ENVY Photo 7830 printer en HP Instant Ink

Deelnemen


Win een Atelier Veritas Box

Deelnemen

Guest editor

Eline Starink

Word Belmodo lover


Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in

Volg Belmodo

Sponsored
Wedstrijden


Win de HP ENVY Photo 7830 printer en HP Instant Ink

Deelnemen


Win een Atelier Veritas Box

Deelnemen
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo