0

De polo is terug

F
Trends

14

De polo was door fashionista’s een hele tijd naar de krochten van hun garderobe verbannen, maar nu is het preppy kledingstuk weer helemaal terug van weggeweest!

Op een paar hardnekkige fans na, hebben we de polo heel lang niet meer in het straatbeeld gezien. Maar nu mogen we hem weer massaal bovenhalen, want de polo is hipper dan ooit.

De polo is onlosmakelijk verbonden met de naam Lacoste. In 1926 ontwierp de Franse tenniskampioen René Lacoste de polo voor eigen gebruik, maar 7 jaar later bracht hij de sporty staple op de markt. Ondertussen is het kledingstuk al lang niet meer enkel op tenniscourts te vinden.

Zo style je je polo
14
Foto © Glamour
Zo style je je polo
14
Foto © Glamour
Zo style je je polo
14
Foto © Glamour

Hoewel de polo een tijdje een slechte reputatie kende en door fashionista’s aller lande geschuwd werd, kunnen we hem terug schaamteloos uit de kast trekken. En neen, je hoeft hem helemaal niet op een sportieve of preppy manier te dragen. Je zou het misschien niet denken maar een polo is een heel veelzijdig kledingstuk dat je echt in elke stijl kunt integreren. Deze modebewuste dames tonen alvast hoe het moet.

Zo style je je polo
14
Foto © Glamour
Zo style je je polo
14
Foto © Glamour

Je hebt het ondertussen wel begrepen: met een polo ben je deze lente helemaal on trend. Dit zijn de mooiste exemplaren op een rij:

Polo - € 59,15
14
Foto © Lazy Oaf
Polo - € 205,59
14
Foto © Comme des Garçons Play
Polo - € 85
14
Foto © Fred Perry

Je hoeft het natuurlijk niet enkel bij een T-shirt te houden. Een polo dress is super cute en ideaal voor als het eindelijk blotebenenweer wordt.

Polo dress - € 45,07
14
Foto © Ellesse
Polo dress - € 105,63
14
Foto © Fred Perry
Polo dress - € 25,35
14
Foto © Asos

Laat je lover zijn outfit matchen met die van jou en steek hem ook in een cool exemplaar. Is je vriendje een echte wielerfanaat? Dan is het officiële Ronde van Vlaanderen-poloshirt van Coureur du Monde echt iets voor hem. Het Gentse T-shirtmerk brengt naar aanleiding van de 100ste editie van de wielerklassieker Ronde van Vlaanderen exclusieve polo’s op de markt. Een knap staaltje vintage design dat elke wielerliefhebber ongetwijfeld weet te waarderen.

Ronde van Vlaanderen-poloshirt - € 74
14
Foto © Coureur du Monde
Ronde van Vlaanderen-poloshirt - € 74
14
Foto © Coureur du Monde

Nu is het aan jullie om je polo op een leuke manier te stylen. Have fun!

26.03.2016
Geschreven door Laura DeboelWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten