0

De Pink Première van Dirty Dancing

F
News

7

Op 26 juli vond de wereldpremière van “Dirty Dancing, The Classic Story on Stage” plaats, en dat in ons land in het Kursaal Oostende. Daar moesten we wel bij zijn!

De voorstelling begon om 20:00, maar je kon ervoor al genieten van een hapje of een drankje in de hal, die voor de gelegenheid in Dirty Dancing-thema was aangekleed. Aan de merchandise-stand werden toffe “I carried a watermelonT-shirts verkocht, maar ook teddybeertjes, magneten, buttons enz. .

Loes Van den Heuvel
7
Foto © Kursaal Oostende
Katja Retsin & Jan Schepens
7
Foto © Kursaal Oostende
Yuri Vandenbogaerde, Joy Anna Thielemans, Britt Valkenborghs & Dries Henau
7
Foto © Kursaal Oostende

Voor het Kursaal was een mooie roze loper uitgerold, met aan het einde van de loper een Dirty Dancing-wall waar foto’s werden genomen. Er waren heel wat BV’s aanwezig op de première, waaronder Joy Anna Thielemans, Britt Valkenborghs, Katja Retsin & Jan Schepens, Loes Van den Heuvel en Yuri & Dries van de Wasbar. Josje, vergezeld door buddy Jody Van Geert, stak er met kop en schouders bovenuit, met haar prachtige roze tutu. En natuurlijk was dit showbizz-event niet compleet zonder Showbizz Bart!

Showbizz Bart
7
Foto © Kursaal Oostende

De musical was nog maar net begonnen toen acteur Lewis Griffiths, die Johnny vertolkte, de naaldhak van zijn tegenspeelster Carlie Milner (Penny) in zijn gezicht kreeg. Na een vijftiental minuten onderbreking stond hij weer op het podium alsof er niets gebeurd was. Die gezwollen oogkas negeerde hij even, chapeau!

Lewis Griffiths & Katie Hartland on stage
7
Foto © Kursaal Oostende

Gelukkig bleef het bij dat ene voorval en verliep de rest van de show vlekkeloos. Over het algemeen was de musical erg geslaagd. Er werden enkele scènes toegevoegd, dus de film was niet klakkeloos overgenomen, en de live muziek maakte het geheel helemaal af. Na het eindeloze applaus en de staande ovatie keerde het publiek tevreden naar huis, of bleef nog even voor de swingende afterparty.

De afterparty
7
Foto © Kursaal Oostende

Kom nog tot 7 augustus naar Kursaal Oostende en have the time of your life!

28.07.2016
Geschreven door Babs GabrielWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten