0

De perfecte party look

B
Make-up

6

Nog een paar weken en het is zover, New Year's eve! Je weet waarschijnlijk al welke schoenen en jurk je gaat aandoen, but what about your make up?

Niet zo'n fan van zware make-up? Geen probleem! Een beetje mascara en bold lips zien er altijd goed uit. Maar voor wie graag all the way gaat tijdens de feesten, we have the perfect going out look for you! Wat dacht je van sexy bronzed ogen en mooie rode lippen? Perfect!

We promise, het is helemaal niet moeilijk, met maar 4 producten zie je er in no-time uit om door een ringetje te halen! 

Met een oogschaduwkwast breng je een licht bronze tint aan als basiskleur en blend, blend, blend! Breng diezelfde kleur aan langs jouw onderste wimperrand and on to the next step.

Time for eyeliner! BE Glam cosmetics heeft een heel handige eyeliner met aan de ene zijde een potlood en aan de andere kant een viltstiftje. Met het potlood teken je een lijntje van je binnenste ooghoek tot het einde van je bovenste wimperlijn als basis voor de liquid eyeliner (op die manier blijft die langer zitten). Gebruik de ander kant van het penseeltje om jouw cat eye perfect te maken! Vergeet zeker ook niet jouw onderste wimperlijn te linen voor nog meer drama.

The key voor een sexy blik? Mascara, mascara en nog eens mascara! Breng daarom 3 laagjes aan. Stil not enough drama? Breng dan op één derde van jouw bovenste wimper falsies aan.

De perfecte party look
6
Foto © ICI Paris XL
De perfecte party look
6
Foto © ICI Paris XL
De perfecte party look
6
Foto © ICI Paris XL

Time to smile! Breng blush aan op de appeltjes van je wangen voor een frisse look.

De perfecte party look
6
Foto © ICI Paris XL
De perfecte party look
6
Foto © M.A.C

Let your lips do the talking met intense rode lippen. Het is dan ook niet elke dag dat je all the way kan gaan met je make-up.

Nog meer inspiratie nodig? Check dan zeker de Beauty Bible van ICI Paris XL for all things beauty and make-up! Zet 'm alvast op jouw wishlist

13.12.2015
Geschreven door Erika ApolinarioWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten