0

De perfecte French Manicure

B
Nails

5

Vandaag is het National Croissant Day! Eet je croissant in stijl zoals de echte Parisiennes en verwen jezelf eens met een klassieke French manicure.

De French manicure is dé klassieker onder de nail trends. Het staat classy, clean, verzorgd en never goes out of style. Bovendien hoef je er niet voor naar een peperduur nagelsalon te hollen, want de French manicure kan je perfect zelf doen!

De perfecte French manicure

Wat heb je nodig voor de perfecte French manicure?

  • Nagelvijl
  • Witte nagellak
  • Roze of nude nagellak
  • Doorzichtige nagellak als top coat
  • Versterkingsringetjes 
  • Nagellakremover

Start met een goede basis en maak je nagels schoon met nagellakremover. Vijl vervolgens je nagels mooi kort en rond. Breng de roze of nudekleurige nagellak aan en laat goed drogen. Wanneer je nagels droog zijn plak je op elke nagel een versterkingsringetje om een maanvorm te creëren. Breng dan 2 laagjes witte nagellak aan. Ten slotte alles mooi laten drogen en een top coat erover. Et voilà! 

The silver French manicure

Je hoeft het natuurlijk niet bij witte en nudekleurige nagellak te houden. De French manicure van 2016 heeft een neutrale basis met een zilverkleurige nageltip. Mooi, feestelijk, maar toch subtiel. Wij zijn fan! Ga zelf aan de slag met de zilverkleurige limited edition Complete Salon Manicure van Sally Hansen.

French manicure
5
Foto © Sally Hansen
French manicure
5
Foto © Harper's Bazaar

The moonicure

Bij de moonicure of de omgekeerde French manicure zit niet de nageltip in een ander kleurtje, maar de basis van de nagels a.k.a. de maantjes. Voor wie handig is en veel geduld heeft, is dit zeker en vast een leuke trend om thuis uit te proberen.

French manicure
5
Foto © Harper's Bazaar
French manicure
5
Foto © Moxi and main

Enjoy your croissant, ladies!

30.01.2016
Geschreven door Laura DeboelWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten