0

De perfecte eyeliner met de Lancôme Grandiôse Liner

B
Make-up

6
15.07.2016
Geschreven door Nanja Massy

Ik creëerde een make-uplook met de nieuwe Lancôme Grandiôse Liner. Je kan de eyeliner heel makkelijk buigen wat het aanbrengen makkelijker maakt.

Sinds Lisa Eldridge voor Lancôme werkt, wordt het ene na het andere innoverende product gelanceerd. Net zoals deze flexibele Grandiôse Liner. Van verpakking en vorm is de liner duidelijk geïnspireerd op de Grandiôse mascara (lengte-krul-volume). Beide hebben een zwart-transparante verpakking en een roosje bovenaan. De liner ziet er alleen wat eleganter uit met zijn fijnere vorm. 

Eyeliner - Lancôme Grandiôse Liner
6
Foto © Morgane Gielen

In de steel van de eyeliner zit een scharnier, hiermee kun je hem makkelijk 35 graden buigen naar links of rechts. Het is een heel flexibele stift gemaakt van nylon microvezels. Het laat een intens zwarte kleur achter die compleet mat is. Daar hou ik wel van! 

Eyeliner - Lancôme Grandiôse Liner
6
Foto © Morgane Gielen

Het is altijd even wennen als ik met een nieuw product werk, ik ben het gewoon om met een eyeliner stift of potje met penseel te werken. Doordat je de eyeliner kan buigen, moet je ook je handen anders houden en je hoek anders nemen maar dat went heel snel. De liner droogt in no time en mooi en heeft een mat intens resultaat.

Ik combineer de Grandiôse liner met de lichtste oogschaduw kleuren uit het Hypnôse oogschaduw palette, 108 Beige Brulé . Op die manier geef je de eyeliner een goede basis om heel de dag door perfect te blijven zitten want hij is niet waterproof. Als je geen fan bent van oogschaduw en je hebt vette oogleden, plaats dan best een primer of transparant gezichtspoeder op je bewegend ooglid. Je ziet het niet en zo blijft je eyeliner ook goed zitten. 

Hypnôse oogschaduw palette, 108 Beige Brulé.
6
Foto © Morgane Gielen

M'n wenkbrauwen werk ik af met de handige wenkbrauwgel Sourcils Styler in een donkerbruine kleur die matcht met mijn natuurlijke kleur. Met het handige borsteltje kam je als het ware kleur in je wenkbrauwen. Op de lippen de voedende en heerlijk ruikende Juicy Shaker met essentiële oliën in de kleur 301, MeliMelon. Ik hou van de deptechniek waarmee je deze lipkleur aanbrengt. 

Juicy Shaker met essentiële oliën in de kleur 301, MeliMelon.
6
Foto © Morgane Gielen
Producten make-up.
6
Foto © Morgane Gielen

De Lancome Grandiose Liner kan je kopen bij je parfumerie en is ook beschikbaar in het bruin en donkerblauw. 
Wedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten