0

De opening van Convoi in Antwerpen nadert

F
News

4

De eerste Belgische container shopping village op het Antwerpse Eilandje opent bijna de deuren. In 45 containers zullen verschillende labels tijdelijk een shop openen.

Geïnspireerd door internationale initiatieven zoals Boxpark in Londen of het Downtown Container Park in Las Vegas, krijgen ondernemers bij Convoi de kans om pop-up zaken uit te bouwen in containers. Het is een ongezien concept in België! De containers zullen 2 jaar op deze locatie blijven staan. De officiële openingsdatum is nog niet bekend, maar wij zijn alvast very excited

De opening van  Convoi, het container village nadert
4
Foto © Convoi

Het Eilandje staat vooral bekend om haar gastronomisch en cultureel karakter, maar winkelen ontbrak er nog aan. Convoi maakt van het Eilandje de ideale bestemming voor een daguitstap. Je kan er nu het MAS bezoeken én shoppen. Als je wat langer in Antwerpen bent kan je altijd de Belmodo Hotspots App bekijken om leuke plekjes te ontdekken.

De opening van  Convoi, het container village nadert
4
Foto © Convoi
De opening van  Convoi, het container village nadert
4
Foto © Convoi

Convoi wil tot 450 ondernemers per jaar aantrekken: van start-ups tot gekende labels. Zo is er een interessante mix van merken te bewonderen. O.a. merken als Komono, Six Edges en Iceroll zullen aanwezig zijn in de pop-upcontainers. Van heel grote brands tot piepjonge start-ups, Convoi wordt een toffe beleving! 

Kunnen jullie ook niet wachten om Convoi te bezoeken?

13.05.2016
Geschreven door Florence Van de VeldeWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten