0

De nieuwste superfoods

B
News / News

6

We horen het de laatste jaren steeds meer: superfoods. Of het nu chia seeds zijn of quinoa zijn ... we heard all about it. En die nieuwe super ingrediënten blijven opduiken!

Zwarte chocolade

De nieuwste super ingrediënten
6
Foto © Huffpost Living

Dat zwarte chocolade goed is voor je wisten wij al langer. Maar even een reminder van how great it is. Het is niet alleen super lekker, deze donkere lekkernij heeft ook heel veel gezondheidsvoordelen. Zo zijn de antioxidanten die in cacao zitten super goed voor je hart. Al gehoord van het gezegde ‘When stressed eat dark chocolate'? Waarschijnlijk niet, but now you know. Als je stressed bent hoef je alleen maar een stukje chocola te eten, lekker en gemakkelijk!

Kañiwa

De nieuwste super ingrediënten
6
Foto © Tradelink

For the gluten-free lovers out there say hello to Kañiwa, het klein broertje van quinoa. Het is zoeter, makkelijker te koken en heeft meer proteïnen. Perfect dus als vervanger voor rijst, quinoa of pasta. Andere voordelen zijn dat het je beter helpt concentreren, het vermindert de vermoeidheid en is ook enorm rijk aan ijzer. Zeker het proberen waard dus! 

Granaatappel

De nieuwste super ingrediënten
6
Foto © Popsugar

Meestal word je al afgeschrikt van het zien van een granaatappel. Hoe schil je zo’n ding? En al die zaadjes! No worries, want als je ontdekt wat het voor je lichaam doet, ga je meteen een voorraad opslaan. En we hebben geluk want eind oktober, begin november zijn ze in season!

Maar back to the benefits: granaatappels zijn niet alleen lekker, ze zijn ook rijk aan vezels en ze helpen je bovendien ook afvallen. Net omdat ze zo’n hoog vezelgehalte hebben, zal je je langer voldaan voelen en zal je ook niet overeten. Het perfecte tussendoortje!

Bruine algen

De nieuwste super ingrediënten
6
Foto © Brunch news

We know, it doesn’t sound very appetizing. Maar het is perfect als je wilt detoxen en het zorgt er bovendien voor dat je stralende huid en weelderig haar zult hebben. Who doesn’t want that?

And if we really get technical, ze helpen je ook van binnenin goed voelen want ze zijn een rijke bron aan essentiele mineralen als calcium, magnesium en ijzer én ze bevatten heel weinig vet

Xanthigen

De nieuwste super ingrediënten
6
Foto © Xanthigen

Wat als we zeggen dat de voordelen van zowel algen als granaatappel allemaal in 1 pil bestaan? Goed nieuws, want Xanthigen is just that. Het is een voedingssupplement op basis van bruine algen en granaatappelzaadolie. Het bevat geen cafeïne of theïne dus je moet je al geen zorgen maken dat je beauty sleep verstoord wordt.

De bruine algen in het pilletje helpen jouw vetmetabolisme ondersteunen. Op die manier hou je je gewicht onder controle én helpt het je aan een slanker figuur. We want it now! 

26.10.2015
Geschreven door Erika ApolinarioWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten