0

De nieuwste hotspots

F
News

9

Dankzij de Belmodo Hotspots App verspil je niet langer tijd met het zoeken naar een lunchplekje of leuke shops in een stad die je niet kent. Hier nog eens de nieuwste trendy hotspots uit ons land!

 

Heb je een citytrip in eigen land gepland, maar loop je wat verloren omdat je jouw research niet gedaan hebt? Dankzij de Belmodo Hotspots App ben je onmiddellijk terug op het goede pad. Hier ontdek je de latest must-do's van Antwerpen, Knokke en Genk.

Oysho

In de luxueuze Lippenslaan in Knokke vind je Oysho. Een Spaans lingerie label met winkels in weltegeld 44 landen over de hele wereld waarvan die in Knokke-Heist de eerste is op Belgische bodem. Oysho bediende de Belgische markt al via haar online shop, maar nu kunnen we de lingerie en bikini's ook in de populaire Belgische bad- en modestad Knokke kopen. In 2001 werd Oysho opgericht door de Inditex groep, waar ook Zara onderdeel van uitmaakt. 

Met de verschillende productlijnen zoals nachtkleding, badmode, lingerie en zelfs schoenen, biedt Oysho trendy items aan die zowel comfortabel als kwalitatief zijn. De ultieme hotspot voor natuurlijke vrouwen die aandacht hebben voor detail, kwaliteit waarderen en bewust bezig zijn met de laatste trends. Knokke mag zich absoluut gelukkig prijzen met deze super toffe shop!

Lippenslaan 179
8301 Knokke

Nieuwste hotspots
9
Foto © Oysho
De nieuwste hotspots
9
Foto © Oysho
De nieuwste hotspots
9
Foto © Oysho

Maison Lab

Dankzij Maison Lab wordt Limburg op het Belgische modelandschap gezet. De nieuwe outlet wordt uitgebaat door Samira, Tahnee en Djalil, dochters en zoon van de Limburgse familie Labyed, die een gevestigde waarde vormt in de outletbusiness.

Alles bij deze webshop draait rond het familiegevoel. Je vindt hier topmerken zoals Levi's, Steve Madden en Paul's Boutique die aan de helft van de prijs worden verkocht. Hou dus hun webshop zeker en vast in de gaten want je kan hier super leuke schoenen, accessoires, handtassen en kleding vinden aan een prikje! Elke fashionista die haar portefeuille ietwat wil sparen, vindt hier haar gading. 

Woudstraat 5
3600 Genk

Nieuwste hotspots
9
Foto © Maison Lab

FALKE

Bij FALKE Antwerpen, een familiebedrijf dat opgericht is in 1895, kun je dan weer terecht voor been- en bovenkleding. Deze shop focust zich op draagcomfort en kwalitatieve materialen en dat met de gewenste resultaten, zo blijft. In meer dan 60 landen worden FALKE-producten in boetieks en modehuizen verkocht. Aan een schappelijke prijs koop je bij deze shop been- en bovenkleding waar je enkele jaren zoet mee bent. 

Schuttershofstraat 22
2000 Antwerpen

Julia June

Julia June opende hun 4de flagshipstore in de Steenhouwersvest, de meest charmante winkelstraat van Antwerpen. Romantisch met een stoere touch is waarvoor het Gentse kledingmerk staat. Julia June, gevestigd in Gent, Knokke en Sint-Martens-Latem en nu ook in Antwerpen, is ondertussen een vaste waarde bij fashionista's! 

Steenhouwersvest 42
2000 Antwerpen

Nieuwste hotspots
9
Foto © Julia June
Nieuwste hotspots
9
Foto © Julia June

Boutique Tutu Chic

Last but not least, opende Freya Poppe, die we kennen van het VIJF-programma Pink Ambition, haar allereerste Tutu Chic shop in Antwerpen. Een girly boetiek met een roze twist in het modebewuste Antwerpen. Je vindt hier een ruim aanbod aan stijlvolle, speelse dameskleding. 

Ben je verzot op alles wat pink en girly is? Dan is deze boetiek eentje voor op je to do-lijstje! 

Nationalestraat 69
2000 Antwerpen

De nieuwste hotspots
9
Foto © Tutu Chic
De nieuwste hotspots
9
Foto © Tutu Chic

Enjoy! 

03.05.2016
Geschreven door Camille LaurierWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten